Fleurig plezier met de nieuwe items van KONG!

Meer KONG is altijd goed! Voor honden of katten, KONG staat al jarenlang bekend om zijn originele, functionele en vooral duurzame producten voor huisdieren. Bij Van der Meer koop jij nu de nieuwste KONG producten voor jouw klanten, die goed zijn voor een actieve én fleurige winter! In dit blog een korte introductie.

Te beginnen met de vrolijk gekleurde KONG Twistz. Deze leuke producten herkenmerken zich naast door hun stevige structuur en duurzaamheid door hun uitgesproken kleuren. De multicolor speeltjes zijn uitgevoerd in rood, groen en blauw en hebben een uniek getextureerd oppervlak. Deze textuur zorgt niet alleen voor een goede grip, maar ook voor een onvoorspelbare stuiter die voor zeer actieve betrokkenheid bij de hond zal zorgen. En nog leuker: deze speeltjes drijven op het water! Zo kun je ze dus het jaar rond gebruiken, ook op het strand of in de regen. De KONG Twistz zijn verkrijgbaar in ring-uitvoering en in een bal, in twee maten.

Lekker stoeien kan ook, met de nieuwe KONG Tuggz knuffels van pluche en touw. De Tuggz knuffels zijn verkrijgbaar in een aap of luiaard én van extra groot XL-formaat van maar liefst 42 cm lang! Ook bijzonder geschikt voor grotere honden dus. Het lange lijf en de touwuiteinden lenen zich perfect om lekker met de Tuggs te slingeren en te schudden, en door het touw kan de hond van jouw klant er ook heerlijk mee stoeien met de baas of met andere honden. De dubbele piepers en het ritselpapier in de armen zullen elke hond dolenthousiast maken voor deze leuke speelknuffels.
                Op zoek naar speelknuffels zonder touw? Die vind je in de KONG Switcheroos. Deze leuke knuffels zijn extra origineel omdat ze twee verschillende zijden hebben: een ander personage aan elke kant voor dubbel speelplezier! De knuffels zijn gemaakt met gevarieerde structuren om de aandacht vast te houden en voorzien van een diepe, knorrende pieper om de hond te verrassen en de aandacht vast te houden.

KONG is natuurlijk ook bekend van zijn voerspeeltjes, en ook daarvan kun je jouw klanten iets nieuws presenteren, namelijk de KONG Flipz. Dit leuke beloningsspeelgoed bestaat uit een kunststof behuizing die bij aanraking heen en weer wiebelt en kantelt, op onvoorspelbare manieren. Door de beweging geeft de Flipz geleidelijk brokjes of traktaties af. Dit daagt de hond mentaal uit en voorkomt eveneens verveling én schrokken tijdens het eten. Hierdoor is de Flipz ook te gebruiken als vervanging voor de voerbak.

En katten? Natuurlijk vergeet KONG die ook niet! De katten van jouw klanten hoeven zich niet meer te vervelen met de geweldige KONG Puzzlements Pockets. Dit leuke speelkleed voor de kat is voorzien van diverse vakken waarmee de kat zijn jachtinstincten kan bevredigen door te zoeken naar speeltjes of traktaties die erin verstopt zijn. De Pockets komt met diverse leuke speeltjes, maar natuurlijk kun je de vakken zelf ook vullen met traktaties of extra speelgoed. Het kleed komt met een zakje Noord-Amerikaans kattenkruid om het nog aantrekkelijker te maken voor de kat.