De Martin Sellier Vietnam Sensation: krabpalen die de zintuigen van jouw kat aanspreken!

Martin Sellier tilt krabpalen naar een nieuw level met deze nieuwe Vietnam-lijn! Deze nieuwe reeks krabpalen van het Franse Martin Sellier bestaat uit moderne krabproducten van verschillende natuurlijke materialen, die net even anders zijn dan normaal. Niet alleen meer het bekende sisal, maar ook kokosvezel, papyrus en katoen. Zoveel verschillende katten, zoveel voorkeuren, dus nu kunnen jouw klanten voor elk type kat de geschikt krabpaal uitkiezen. De krabpalen zijn ook nog eens 100% handgemaakt en daardoor allemaal uniek!

Uit wat voor krabartikelen bestaat deze nieuwe lijn? Ten eerste kunnen klanten die klein wonen, of die graag meerdere krabmogelijkheden in huis hebben, kiezen voor de kleinere krabpalen en krabvlakken die opgehangen en neergelegd kunnen worden. Deze krabpalen zijn van compact formaat, en sommige zijn voorzien van een achterwand, zodat ze mooi stabiel blijven tijdens het krabben. Al deze krabpalen komen met een hengsel, waardoor de eigenaar ze kan ophangen aan bijvoorbeeld een muur of deurpost. De krabpalen zijn beschikbaar in verschillende designs en van diverse materialen, zoals sisal, maar ook kokosvezel en karton. Karton is een zeer aantrekkelijk krabmateriaal voor katten en kokosvezel zal de zintuigen van de kat stimuleren door de ruwe structuur. Het materiaal leent zich uitermate goed om te krabben, langs te wrijven en geur aan te markeren, wat ongewenst krabben aan meubilair kan helpen voorkomen.

Ook biedt de Vietnam-lijn grotere krabpalen. De Vietnam Scratching Posts zijn krabpalen op een voet, voorzien van een speelballetje. De krabpalen zijn kant-en-klaar te koop in twee varianten, namelijk een stoere sisal-paal met een industriële, zwarte voet, en een kokos-variant met een houten voet. Het leuke is dat de palen zelf los te koop en te verwisselen zijn, waarbij de klant keus heeft uit meerdere varianten. Naast de sisal- en kokospaal is er ook een paal omwikkeld met katoen beschikbaar, en een laatste variant met papyrus, die elk hun eigen voordelen hebben. De katoenen krabpaal is van een wat zachtere, minder ruwe structuur, wat hem bijzonder geschikt maakt voor kittens en wat zachtere oudere katten. De papyrus-paal heeft een bijzondere, zeer aantrekkelijke geur voor de kat, waardoor deze eerder geneigd zal zijn aan de krabpaal dan aan meubelstukken te krabben. Elke krabpaal kan op de gewenste voet bevestigd worden, voor de perfecte combinatie voor baas en dier!

Tot slot zijn er van deze natuurlijke lijn ook drie krabpalen verkrijgbaar die compleet zijn met een mandje, de ‘Vietnam Cat Trees’. Dit zijn sisal palen op een stoere, ronde zwarte voet met een speelballetje en een mandje in verschillende designs. De Star Basket Cat Tree heeft bovenop een mandje van papyrus, waarin de kat graag zal liggen door de aantrekkelijke geur van het materiaal. Het papyrus is zo geweven dat er middenin een donkere stervorm ontstaan is. De krabpaal is niet alleen verkrijgbaar met één, maar ook met twee sisalkrabpalen! En tot slot verwachten wij binnenkort de Drop Cat Tree binnen, een sisal krabpaal met bovenop een huisje in de vorm van een druppel, een zeer comfortabele, veilige plek voor jouw kat. Deze uitvoering komt met een dubbelzijdig kussen van zacht pluche voor heerlijk comfortabel en ongestoord slapen.

Al met al zeer bijzondere, unieke krabpalen die ervoor zorgen dat jouw klant zelf de een set van perfecte krabpalen kan samenstellen! Kom snel kijken in de groothandel of kijk in onze webshop bij de krabpalen van Martin Sellier.