Rollijnen van Martin Sellier: combineer comfort met vrijheid en veiligheid!

Rollijnen zijn al jarenlang populair bij veel hondeneigenaren. Logisch: met een rollijn heeft de hond meer vrijheid om te rennen, te snuffelen en te verkennen. De hond kan alle interessante plekken bekijken zonder dat de baas zijn viervoeter richting alle ontdekkingen hoeft te volgen.

Ook het bekende Franse Martin Sellier heeft onlangs een serie rollijnen uitgebracht, nu verkrijgbaar bij Van der Meer! De serie bestaat uit moderne lijnen in diverse leuke modekleuren. Alle varianten hebben een strak, comfortabel design dat helemaal van deze tijd is. Daarnaast kenmerken de Martin Sellier rollijnen zich door duurzaamheid en stevigheid: de lijnen zijn voorzien van een chromen musketonhaak die de lijn stevig aan de halsband of het tuig van de hond verbindt. Door de speciale, afgeronde opening voor de lijn kan deze alle kanten op draaien en, ook belangrijk, oprollen vanuit elke hoek zonder in de knoop te raken. Door de afgevlakte randen treedt er bovendien geen slijtage van de lijn op! Elke rollijn is tevens voorzien van een D-Lock systeem, dat jouw klanten de mogelijkheid biedt de lijn vrij te laten rollen, tijdelijk te blokkeren en permanent te blokkeren. Op deze manier kan de eigenaar op gewenste tijden zorgen voor een korte lijn om de hond dichterbij te houden, ideaal bij bijvoorbeeld het oversteken.

Er zijn diverse varianten Martin Sellier Rollijnen verkrijgbaar, namelijk de Instinct, de Soft en de Fluo. De Instinct kan beschouwd worden als de basis voor alle andere varianten: bij de Soft is hierbij de handgreep voorzien van een laagje rubber voor meer comfort, zeer prettig voor wie graag langere wandelingen maakt, en de Fluo is voorzien van een reflecterend logo én een reflecterende lijn, voor meer zichtbaarheid in het donker.  Alle varianten zijn verkrijgbaar met een lijn van koord (rond) of tape (plat). In combinatie met de verschillende maten (XS, S, M en L) kun jij zo voor iedere baas en elke hond de perfecte rollijn bieden!