Lekker graven met de Bunny Nature Diggingbox en Sand-mix!

Konijnen zijn gek op graven! Het is een natuurlijke bezigheid voor konijnen, die in de natuur dagen bezig zijn met het graven van tunnels en holen. Met de leuke Diggingbox en de bijbehorende Sand-mix kan ook het tamme konijn nu volop bezig zijn met deze leuke activiteit!

Met de Diggingbox van Bunny Nature is het konijn actief bezig en wordt verveling tegengegaan zonder dat de hele omgeving onder het zand komt te liggen. De box is namelijk rechthoekig van vorm met opstaande randen, die voorkomen dat het zand uit de box gegraven wordt. De box is gemaakt van berkenhout en gemakkelijk te monteren door middel van een plug-in-systeem, waarbij je de delen eenvoudig in elkaar schuift. De vastgemaakte bodem voorkomt verlies van zand. De afgeronde hoeken zorgen voor veilig spelen en door de handgrepen is het gemakkelijk om de box op te pakken en te verplaatsen of te reinigen.  
                Konijnen zullen dagenlang bezig zijn in het zand te graven, het van de ene naar de andere kant te duwen en er in te rollen om de vacht te verzorgen. Ook is het zand heerlijk koel in de zomer en zal de box daardoor al gauw de favoriete plek van het konijn worden. Omdat konijnen in het wild urenlang actief bezig zijn, is dit een ideale bezigheid om het konijn actief te houden en mentaal en lichamelijk uit te dagen. Daarnaast is lekker graven in deze box goed voor uren speelplezier en daarom hét middel tegen verveling.

Los verkrijgbaar is de Bunny Sand-mix, speciaal om lekker in te graven. Dit zand is speciaal ontwikkeld voor konijnen en bevat daardoor geen scherpe of schadelijke stukjes of schelpen. Het is aangenaam voor de poten en heerlijk koel in de zomer. De Bunny Nature Sand-mix is perfect om te gebruiken in de Diggingbox, maar kan natuurlijk desgewenst ook in een andere speciale plek in de omgeving van het konijn gebruikt worden.