Leer de hond praten met Hunger for Words!

Verras jouw klanten met de nieuwe speech buttons van Hunger for Words! Met de nieuwe producten van Hunger for Words kunnen zij hun hond trainen en leren praten. De filosofie van Hunger for Words is dat iedereen een stem heeft én het potentieel die te laten horen, zelfs honden.

Hoe is Hunger for Words ontstaan?

Oprichtster Christina Hunger is logopedist en zag in haar puppy Stella heel wat kenmerken terug die zij ook ziet bij peuters vlak voor ze gaan praten. Dit inspireerde haar en ze combineerde dierenpsychologie, spraakpathologie en AAC (Augmentative and Alternative Communication) tot een leerzaam en leuk spel. Met de speech buttons van Hunger for Words leert de hond zijn of haar stem te laten horen.
Ondertussen is Stella vier jaar, kent ze meer dan 50 woorden en stelt ze zinnen samen tot wel vijf woorden lang! Zo kan ze bijvoorbeeld aangeven dat ze klaar is met slapen en graag naar buiten wil, ze ergens ontevreden over is of dat ze graag iets lekkers wil.

Geen woorden tekort: de verschillende buttons

Hunger for Words biedt verschillende producten aan om de hond te leren communiceren, van een handige starterpack tot tools om doelen en hoogtepunten bij te houden.

  • De Starter Set bestaat uit vier speech buttons die zelf ingesproken kunnen worden. Het ideale begin voor dit spraakzame avontuur! Bij het pakket zit een handleiding geschreven door Christina Hunger zelf, voor een goede start.
  • De Essential Words Set biedt verschillende vooraf ingesproken woorden. Deze woorden komen terug in de basistraining van elke hond. Enorm handig dus! De buttons zijn Engels ingesproken en laten de woorden “walk ‘, “play”, “eat”, “outside”, “water” en “love you” horen. Bij deze set zit ook de handleiding door Christina Hunger inbegrepen.
  • Klaar om uit te breiden? De Next Words: Names set én Next Words: Locations set bevatten beide drie buttons die zelf ingesproken kunnen worden. Per set zijn handige, gethematiseerde icon stickers meegeleverd die duidelijk maken wat er op de button ingesproken is. Bij beide sets wordt de handleiding meegeleverd.
  • De Button Mat zorgt ervoor dat de verschillende buttons niet door het huis slingeren, maar georganiseerd bij elkaar blijven. In één mat is ruimte voor zes buttons. Door het handige kliksysteem kunnen meerdere matten aan elkaar vastgemaakt worden. De mat is gemaakt van stevig materiaal dat lang meegaat.
  • De hond hoeft niet meer aan de deur te krabben als hij naar buiten wil met de Doorbell. De bel heeft een ingesteld geluid, maar kan ook een eigen opname afspelen. Leer de hond op de bel te drukken als hij naar buiten wil voor bijvoorbeeld een plasje of een wandeling.
  • De Goal Tracker maakt het eenvoudig en leuk de voortgang van het leerproces bij te houden. Met de meegeleverde uitwisbare marker kunnen alle hoogtepunten op het magnetische bord genoteerd worden. Het pakket bevat 126 magneten én een blanco stickervel. Ook bij deze verpakking is de handleiding inbegrepen.

Help jouw klanten te praten met hun hond! Hunger for Words is vanaf nu verkrijgbaar bij Van der Meer.