Gezond snacken met natuurlijke knaagsnacks van Nature First

Zijn jouw klanten op zoek naar gezonde, natuurlijke snacks voor hun konijn of knaagdier? Zoek dan niet verder! Bij Van der Meer vindt je nu Nature First, een pure, natuurlijke lijn snacks van Happy Pet gemaakt in Engeland!

De Nature First-lijn biedt twee soorten snacks die allebei perfect aansluiten bij het natuurlijke dieet en gedrag van konijnen en knaagdieren. Aan de ene kant zijn er de aanvullende mixen met gedroogde bloemen, bladeren, groenten en fruit. Ideaal als verrassende traktatie of als aanvulling op het dagelijkse dieet. Deze lekkere mixen kunnen los gegeven worden, maar ook door het voer of hooi worden gemengd. Aan de andere kant biedt Nature First heerlijke knaagsnacks, ook geheel uit natuurlijke ingrediënten. De knaagsnacks zijn harder van structuur en helpen de gebitsverzorging te ondersteunen en verveling tegen te gaan.

Voor wie het dagelijkse dieet van zijn konijn of knaagdier wil verrijken met de mixen, is er keus genoeg. Veel bladeren en kruiden hebben een specifieke werking, waardoor er voor ieder wat wils is. De Dandelion Leaf Mix, bijvoorbeeld, bestaat uit heerlijke gedroogde bladeren van paardenbloem, plantaan en melisse. Waar paardenbloemblad populair is omdat bijna elk dier er gek op is, kan melisse een kalmerende werking hebben op dieren die gauw nerveus zijn. De Flower Mix, uit roos, zonnebloem, goudsbloem en korenbloem, ondersteunt een goede weerstand en spijsvertering.
Alleen bloemen of bladeren te eenzijdig? Een combinatie van beiden vind je in de Flower Leaf Mix, met onder andere goudsbloem, peterselie, luzerne, brandnetel, roos, munt en klaver. Naast een ware smaakexplosie draagt deze mix bij aan een gezonde huid en vacht door de combinatie van ingrediënten als munt, biet, erwt en peterselie.
Ook de 5 A Day Mix bestaat naast uit gedroogde bloemen uit gedroogde groente als biet en pompoen, en bevat daarmee essentiële vitamines A, B6 en C. En vergeet ter afwisseling het Nibbles Selection Pack niet, een selectie van lekkere natuurlijke snacks bestaande uit een mix van bladeren en bloemen gecombineerd met gedroogde appel én een mix van gedroogde groenten.
Al deze mixen van Nature First zijn zeer rijk aan vezels, waardoor ze een goede darmwerking en afslijting van het gebit helpen ondersteunen en perfecte aansluiten bij het natuurlijke dieet en foerageergedrag van konijnen en knagers.
Maken jouw klanten hun dier het liever iets moeilijker? Ook dan is er bij Nature First genoeg te kiezen. En nog gezond ook, want zoals de meeste knaagdierliefhebbers wel weten is hooi hét belangrijkste onderdeel van het dieet van konijnen en knagers. De Hay Cookies With Dandelion, zijn daarom de perfecte gezonde ‘snack’ die het dier niet alleen de hoognodige lange, ruwe vezels biedt, maar die ook nog verveling tegengaat en daarbij het gebit helpt afslijten. Voor wat extra smaak zijn er de lekkere Snack Bars, die bestaan uit geperst gras aangevuld met respectievelijk gemixte gedroogde groenten of gedroogde bloembladeren, en wat meer ‘snacken’ doen jouw dieren met de heerlijke Nibble Sticks. Deze stevige knaagsticks uit diverse zaden zijn bedekt met een laagje bloemen, fruit, kruiden of groenten. Met het haakje zijn de sticks op elke gewenste plek in de kooi te bevestigen voor meer uitdaging tot activiteit. Zijn de sticks te snel op? Kies van voor de leuke Meadow Flower Ring! Met deze ring uit gedroogd gras met diverse smakelijke bloemblaadjes is elk dier langdurig zoet en hoeft het zich niet te vervelen.