Op pad met Kong Travel en KONG HandiPOD!

Welke vier- én tweevoeter is er geen fan van KONG? Bijna elke hond heeft wel rubberen of pluche speelgoed van het bekende merk in huis. Nu, met KONG Travel en KONG HandiPOd, gaat KONG ook met jouw klanten mee op pad!

KONG Travel is een nieuwe lijn praktische artikelen voor klanten die regelmatig reizen en wandelingen met de hond maken. De items kenmerken zich door duurzaamheid, design en praktisch nut. Praktisch omdat alle artikelen zeer eenvoudig in gebruik zijn: alles is gemakkelijk op te vouwen, los te ritsen en vast te klikken. Er hoeven geen lange gebruiksaanwijzingen gelezen te worden of lange voorbereidingen worden getroffen voor de artikelen in gebruik genomen kunnen worden. Daarnaast zijn de artikelen gemaakt naar de hoogste standaards en van zeer goede kwaliteit: de sterke, robuuste materialen zorgen voor een stevig en duurzaam product. In design blinkt KONG Travel uit door de combinatie van stoer grijs met net even dat rode KONG accent. Door deze moderne styling zijn de producten geschikt voor elke baas en elke auto; ideaal voor klanten die ook zakelijk rijden en liever geen bont gekleurde deken met drukke print op de achterbank hebben liggen.

De klant kan de nieuwe KONG-producten kiezen voor de kortere wandeling en de langere reis. Voor de wandeling is er de HandiPOD-lijn. Deze bestaat uit een werpstok met de naam Launch die voorzien kan worden van diverse handige opzetstukken onder het handvat. Er kan gekozen voor een poepzakhouder, een dispenser met antibacteriële handgel en een zaklamp. De opzetstukken kunnen eenvoudig aan de onderzijde van de werpstok bevestigd worden en indien gewenst gewisseld worden, zodat de klant in elke situatie kan kiezen voor het meest passende prodcut. Alle opzetstukken zijn bovendien los verkrijgbaar in een standaard- én minimaat!

Voor langere avonturen zijn er de KONG Travel-producten. Er zijn diverse handige items verkrijgbaar voor de veiligheid in de auto, zoals de Secure Booster Seat, een verhoogde autostoel waarin de hond veilig zit tijdens de rit, de Protective Seat Barrier, een afscheiding tussen door voor- en achterstoelen die voorkomt dat de hond bij plotseling remmen door de auto naar voren kan vliegen, en een beschermende autodeken met handige opbergvakken. De perfecte items om de hond en andere passagiers veilig te houden tijdens de rit én de auto te beschermen tegen vuil en haren, zelfs na dagjes strand en modderige boswandelingen. Voor buiten de auto biedt KONG Travel een uitvouwbare draagtas met ligmat, een reistas met opvouwbare voer- en drinkbakken en een opbouwbare doch zeer comfortabele reismat. Voor alle gelegenheden is er de Kibble Bag, een handige tas voor het opslaan en meenemen van voer voorzien van een transparant raam en schouderband. Alle producten die bedoeld zijn voor voer zijn waterafstotend en gevoerd met een speciale binnenkant die voer en water vers houdt. Allemaal gemaakt van de hoogste kwaliteit en met veel oog voor comfort voor mens en dier!

Zo biedt KONG met Travel en HandiPOD twee lijnen ideale producten voor de lange reis en kortere wandeling! Vergeet niet langs te komen op ons KONG-event op 22 april in Rotterdam: op deze dag zullen er diverse nieuwe KONG-artikelen gedemonstreerd worden, waaronder de Travel-items!