Alleen én samen spelen met duurzaam speelgoed van KONG!

Zijn jouw klanten op zoek naar duurzaam speelgoed voor hun kleine sloper? Dat kan met het nieuwe speelgoed van KONG, de Jaxx en Tennis-lijn! Het bekende merk staat bekend om zijn supersterke speelgoed en daar komen nu ook deze robuuste lijnen bij. Deze zijn echter anders dan gewoonlijk: het Jaxx-speelgoed bestaat niet alleen uit het rubber waar KONG mee bekend is geworden, maar ook uit touw!

Wat zijn de voordelen van deze combinatie? Ten eerste leent al het Jaxx-speelgoed zich uitermate goed voor interactief spelen. De klant kan kiezen voor de Jaxx Braided Tug, een Infinity Tug en de Jaxx Triple Barrel. De Braided Tug en Infinity Tug bestaat elk uit een groot gedeelte touw en twee rubberen stukken, waar de Triple Barrel bestaat uit drie grotere rubberen delen die verbonden zijn met touw. Het voordeel aan deze constructie is dat ze ideaal zijn als trek- en apporteerspeelgoed, zowel met de baas als met andere honden! De Infinity Tug is door het handige handvat bijvoorbeeld ideaal voor een touwtrekwedstrijd tussen hond en baas, en de Triple Barrel is door de vele rubberen oppervlakken ook bijzonder geschikt voor spel met meerdere honden. Door het uitgekiende design is het speelgoed aan meerdere kanten goed vast te pakken en robuust genoeg om langdurig trek- en apporteerplezier te weerstaan. De structuur en vorm van het rubber en het stevige touw belonen correct kauwgedrag zonder te pluizen en bovendien helpt het touw bij het verzorgen van de tanden: door wrijving van het touw langs de tanden wordt vuil verwijderd en voorkomen dat bacteriën en tandplak zich aan het gebit kunnen hechten. De mogelijkheid tot kauwen op de verschillende structuren maakt het bovendien voor de hond ook leuk om alleen met dit speelgoed bezig te zijn. Een voordeel hierbij is dat geen van de Jaxx-speeltjes een pieper bevat: dit zorgt voor stil speelplezier en rustige sessies, tijdens spelen met of zonder de baas.

Heeft de hond wat meer nodig om zichzelf bezig te houden? Kies dan voor de KONG Rewards Tennisbal. Ook dit speelgoed is zeer duurzaam en geschikt voor de enthousiaste viervoeters. De bal is gevormd als tennisbal en gemaakt van zeer duurzaam kunststof. Het speeltje is hol van binnen en kan door middel van de vultrechter gevuld worden met beloningen. Dit kunnen snacks zijn, maar ook gewoon de dagelijkse brokken: zo fungeert de bal als een vervanger voor de gewoonlijke voerbak die de hond actief bezig laat zijn met eten en schrokken voorkomt. De hond moet de bal rollen om het voer er door de gaten uit te krijgen, waardoor actief, speels gedrag beloond wordt. Een ideale manier om de hond bezig te houden en verveling tegen te gaan!  

Heb jij al met al veel vraag naar zeer stevig speelgoed voor enthousiaste kauwers, zoals Bulldogs, Staffords en Terriërs? Kijk dan snel in de webshop naar dit duurzame, multifunctionele speelgoed van KONG of kom kijken in de groothandel! Bekijk ook onze folder voor een leuke introductiekorting op het Jaxx- en Tennis-speelgoed van KONG.