KONG nieuwigheden 2020: houdt de hond of kat lekker bezig!

Het is een vreemd jaar, waarin we veel thuiszitten en dingen anders zijn dan anders. Gelukkig komt het bekende KONG dit jaar evengoed met een assortiment nieuw speelgoed voor de hond en kat, zodat de dieren van jouw klanten zich in ieder geval niet hoeven te vervelen! In deze blog geven wij een overzicht van de nieuwe KONG-artikelen voor 2020, verkrijgbaar bij Van der Meer.

Lekker bezig blijven is belangrijk voor de hond en daarbij komt de nieuwe KONG Marathon van dit jaar zeer van pas. Je bent misschien al bekend met de de KONG snacks, die je kunt gebruiken om onderin de klassieke (en soortgelijke) KONG te stoppen om de hond een extra uitdaging te bieden bij het te pakken krijgen van de inhoud van de KONG. Deze KONG Marathon doet daar nog een schepje bovenop! De KONG Marathon is een natuurlijke, graanvrije kauwsnack voor de hond die speciaal is ontworpen om onderin de KONG classic, extreme, puppy of senior te draaien. De Marathon verankert stevig in de KONG, waardoor de hond eerst aan de slag zal moeten om de Marathon te verorberen en pas daarna bij de andere inhoud van de KONG zal kunnen komen. Een extra uitdaging die de hond lekker bezig houdt! De Marathons zijn beschikbaar in pindakaas- of kipsmaak en verkrijgbaar voor alle formaten KONG’s.

Samen en buiten spelen is in deze tijd en met het heerlijke weer natuurlijk ook belangrijk, en daarvoor lenen de nieuwe KONG Chewstix en Squeakstix zich bijzonder goed. Alle honden zijn gek op stokken, maar die zijn niet altijd even veilig met hun versplinterende hout: daarvoor zijn deze speeltjes het perfecte alternatief! De Chewstix hebben zelfs een echte hout-feel en – smaak, want ze zijn gemaakt van een polymeer op houtbasis met 50% echt hout, en toch vrij van scherpe randen en splinters. Ontzettend leuk om te apporteren en door de lekkere, natuurlijke geur ook heerlijk om op te kauwen. Of toch op zoek naar iets kleurigers? Dan zijn er ook nog de KONG Squeakstix. Deze fleurige speelstokken zijn gemaakt van zeer duurzaam TPR dat ook kan stuiteren, wat ze ideaal maakt om mee te apporteren, te gooien en er samen met de baas mee te spelen. Extra leuk worden ze door de piepers in beide uiteinden en het extra grote formaat. Samen spelen kan in 2020 overigens ook met de KONG Wavz Bunji Ball. Deze stevige TPR-bal met tweekleurige structuur is voorzien van een stevig bungee-touw met handvat. Niet alleen maakt deze de Wavz perfect om samen mee te spelen, maar ook zorgen het touw en het handvat dat de bal over een veel grotere afstand te gooien is dan een normale bal. Ideaal om mee te apporteren deze zomer!
Voor klanten wiens hond meer een knuffelaar dan een wildebras is, heeft KONG natuurlijk ook iets nieuws, namelijk de KONG Softseas. Deze leuke pluche figuren zijn te koop in de vorm van een krab, een octopus en een schildpad. Door de rijke pluche vulling voelen ze lekker zacht en de verschillende structuren stof maken ze erg aantrekkelijk voor de hond. Voor meer plezier is er aan de figuurtjes een pieper en ritselpapier toegevoegd en gecombineerd met de lange, wiebelige ledematen maakt dit dat ze ook geschikt zijn om mee te schudden te en spelen.

Natuurlijk vergeet KONG ook de kattenbaasjes niet dit jaar! Bijzonder leuk is de SeaQuin Playspace. Deze speelzak heeft de vorm van een zeemeerminnenstaart en leent zich bijzonder goed voor het perfecte foto moment. De speelzak is gevoerd met ritselpapier en lovertjes aan de ene kant en pluche aan de andere kant. Door de toevoeging van Noord Amerikaans kattenkruid zal deze speelzak de favoriet van jouw klanten én hun katten worden!
Tot slot zijn er de KONG Softies Frizz voor de kat, leuke speeltjes in de vorm van vogeltjes met extra lang, warrig pluche. De lange wiebelbenen zorgen voor veel beweging tijdens het spelen en ook deze speeltjes zijn voorzien van Noord Amerikaanse catnip voor meer speelplezier.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe KONG-producten? Kijk dan mee naar onze KONG webinar op 27 mei om 14.00 uur! Tijdens dit leuke online KONG-evenement van Van der Meer zullen er diverse vertegenwoordigers en ambassadeurs over KONG-producten aan het woord komen, zo ook Engelse vertegenwoordigster Allison Neil, die deze nieuwe producten zal introduceren. Meld je snel aan via de link: Aanmelden webinar

Niet in staat om de webinar live te volgen? De webinar wordt opgenomen en zal later terug te kijken zijn op onze kanalen. Ook organiseren wij 27 en 28 mei naar aanleiding van het online KONG-event twee dagen met scherpe kortingen op het gehele KONG-assortiment. Houd de website, shop en Facebook dus in de gaten voor de mooiste acties en leukste nieuwtjes omtrent KONG en Van der Meer!