KONG H2O-drinkflessen voor de hond; voor kleine én grote avonturen!

Langzaamaan keert de wereld weer een beetje terug naar het oude. Tegelijkertijd nadert de zomervakantie met rasse schreden en wordt het weer mooier weer. Dat betekent: meer tijd om weer lekker naar buiten te gaan met de hond! Met de zomer en vakantie op komst, liggen er voor veel viervoeters en hun baasjes weer lange wandelingen en reizen in het verschiet.
Eén van de belangrijkste dingen tijdens reizen, wandelen en warme dagen is natuurlijk hydratatie. Niet altijd even makkelijk met een hond: niet alle honden drinken graag uit een PET-fles en vaak is er onderweg geen watervoorziening aanwezig. Daarom zijn er vanaf heden KONG H2O drinkflessen voor de hond bij Van der Meer te koop, in diverse uitvoeringen!

De KONG H2O-fles is geproduceerd door Magnet & Steel, het bekende bedrijf dat ook verantwoordelijk is voor de KONG Travel-producten. Net als alle andere producten van Magnet & Steel en KONG betekent dat duurzaamheid, modern design en vooral veel praktisch nut.
Waarom? De H2O-drinkfles is namelijk een drinkbak en fles in één, zonder dat de fles meer ruimte inneemt dan welke andere fles dan ook. De flessen zijn gemaakt van RVS, voorzien van een ‘dop’ van siliconen. De dop schroeft niet alleen stevig om de fles om deze zo af te sluiten, maar fungeert tegelijkertijd gelijk als drinkbak. Verwijder de dop van de fles, schenk er water in en door de uitgekiende vorm kan de hond gelijk en gemakkelijk drinken. Alle materialen zijn bovendien van zeer hoogwaardige kwaliteit, namelijk food-grade en niet giftig, zodat de baas het water met een gerust gevoel met zich mee kan dragen en aan de hond kan aanbieden, ook tijdens langere wandelingen. Bovendien zijn de flessen voorzien van een grote opening: zo kunnen er ook ijsklontjes in gedaan worden, zodat het water langer lekker fris en koel blijft.
De KONG H2O-drinkfles is verkrijgbaar in drie varianten. De gewone uitvoering, met de RVS-kleurige fles en een dop in een vrolijke kleur naar keuze, komt in twee maten, waarvan één met 280 ml en één met 740 ml. Gebruik de kleine voor kleinere honden of kortere wandelingen, en de grote voor grotere dieren of langere avonturen. Ook is er nog de thermos-uitvoering: bij deze is de fles bekleed met een extra laagje siliconen in een leuke kleur voor meer isolatie. Dit zorgt er niet alleen voor dat de temperatuur van het water langer behouden blijft, maar dempt tevens schokken en klappen waaraan de fles onderweg wordt blootgesteld. De dop van deze thermos-flessen is zwart en net als de RVS-uitvoering is ook de deze fles geschikt om te gebruiken met ijsklontjes. Ook zijn alle uitvoeringen voorzien van een stevige karabijnhaak in de kleur van de dop. Deze klikt gemakkelijk los en vast en zorgt er zo voor dat de fles in een handomdraai aan riem of tas kan worden gehangen.
Nieuwsgierig geworden? Wij hebben een mooie kop volgehangen met al deze handige drinkflessen in de groothandel, maar je kunt ze natuurlijk ook onder ‘Kong fles’ op onze webshop vinden. De flessen zijn verkrijgbaar in diverse leuke kleuren en deze maand (juli) in de actie, dus sla snel je slag en zorg dat jij helemaal voorbereid bent op de zomer!