Kerst wordt extra feestelijk voor mens en dier met Van der Meer!

Nog meer leuk nieuws van Van der Meer, want: vanaf heden haal je bij ons ook alle kerstartikelen voor jouw klanten en hun huisdieren! Zoals elk jaar presenteren wij ook in 2020 met trots ons ruime kerstassortiment voor de dierenliefhebber én hun huisdieren.

Hebben jouw klanten honden, katten of knaagdieren? Wij bieden voor elk dier wat wils voor de feestdagen. In onze kerstkramen en uitgebreide online assortiment vind je alles om te zorgen dat jouw klanten de feestdagen dit jaar onvergetelijk kunnen maken. We zitten immers allemaal wat vaker binnen en blijven meer thuis, dus dan is een beetje extra verwennerij nooit weg!

 

 

Hoe kunnen jouw klanten hun huisdier dit jaar betrekken bij de feestdagen? Dat kan met feestelijk speelgoed, lekkere snacks of passende outfits en accessoires. Voor de hond bieden wij veel leuk speelgoed in kerstsfeer, van pluche kerstmannen die vastzitten in de schoorsteen tot schattige, knuffelbare rendieren, maar ook gemberkoekmannen en champagneflessen om mee te knuffelen en te spelen. Leuk voor kerst en oudjaarsavond! Lekker apporteren doet de hond deze winter met diverse piepspeeltjes van vinyl in de vorm van bijvoorbeeld sneeuwpoppen, roodborstjes of kalkoenen. En willen jouw klanten hun hond echt mee laten doen met de feestdagen? Dan kunnen zij kiezen voor een leuke kersttrui, een gewei of zelfs een kerstmannenpak waardoor de feestdagen nog leuker worden. En brave honden verdienen natuurlijk een beloning, dus vergeet niet een keuze te maken uit ons ruime assortiment heerlijke snacks in kerstsfeer. Je kunt hierbij denken aan kauwsnacks van runderhuid en beloningen van vlees, ook in echte kerstsmaken zoals kaas en kalkoen, maar wist je dat jouw klanten hun hond zelfs kunnen verwennen met lekkere ‘kruidenthee’ of hondenchampagne? Bied de lekkernijen aan in een leuke Festive voerbak van Petbrands om de sfeer compleet te maken.

Natuurlijk kunnen jouw klanten ook hun katten verwennen tijdens de feestdagen. Ook voor alle huistijgers bieden wij speelgoed én leuke snacks in feestelijke kleuren, smaken en vormen. Knuffelen en spelen kan met de leuke Grumpy Cat-kerstartikelen, maar ook hengels en balletjes met glitterende, glimmende elementen die de kat de gehele feestdagen zoet zullen houden. Heerlijk én verantwoord snacken kan met leuke treats in feestelijke verpakkingen, zoals natuurlijke snacks in cadeauverpakking van Cupid & Comet, maar ook met lekkere kalkoenstrips en de diverse kerstsokken met leuke traktaties. En wat te denken van de adventkalender van Cupid & Comet, speciaal voor de kat? Hiermee trakteren jouw klanten hun kat iedere dag van december op een verrassend lekkere snack met yoghurt- en catnipsmaak.

En ook voor jouw klanten zelf maken we de kerst dit jaar leuker met onze uitgebreide assortiment kerstaccessoires. Dierenliefhebbers leuken hun huis op met de sfeervolle kerstballen, tafelkleden en placemats van Plenty Gifts, met de afbeelding van hun favoriete dier in kerstsfeer. En wat te denken van leuke cadeaus voor familie en vrienden? Ook daarvoor kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld met leuke kalenders, glitterende decoratieartikelen en dierenpantoffels die de voeten heerlijk warm houden tijdens gure dagen.

Kijk dus snel op onze webshop onder de categorie ‘kerst’ bij de artikelen voor het dier van jouw voorkeur of kom tijdens jouw bezoek aan de groothandel kijken bij de kerstkraam!