Wandelen in stijl met de halsbanden en looplijnen van Joules

De zomer komt eraan, en dat betekent weer naar buiten! Geen betere gelegenheid om niet alleen jezelf, maar ook de hond eens helemaal in het nieuw te steken. Dat kan met Van der Meer, want met onze nieuwe lijn halsbanden en looplijnen van Joules zijn de viervoeters van jouw klanten helemaal hip deze zomer!
De nieuwe collectie van Joules is er één die van alle markten thuis is. Veiligheid en comfort staan hoog in het vaandel, voor zowel mens als dier. De riemen en halsbanden kenmerken zich daarom door stevige gespen en sluitingen en zachte, soepele binnenvoeringen. De leren varianten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit zacht leer dat zeer prettig te dragen en duurzaam is.

Naast in veiligheid en kwaliteit blinken de producten van Joules uit in design. De lijn halsbanden en riemen biedt voor ieder wat wils, of het nu is voor de moderne baas of voor wie voor een wat klassiekere uitstraling gaat. Onderscheid kan gemaakt worden tussen de lederen halsbanden en de nylon halsbanden, die vallen onder de ‘Coastal’-collectie. De nylon Coastal-producten hebben allemaal hetzelfde marine-thema, met kleuren zoals rood, blauw en geel en gestreepte patronen. Extra leuk is het dat één van de contrastkleuren die aan de buitenzijde van de halsband gebruikt is terugkomt in zachte voering aan de binnenkant. Elke halsband en looplijn is voorzien van een opgenaaide bedel en hanger met het Joules-logo. De halsbanden zijn bovendien uitgerust met een extra ring om ID-tags of lampjes aan te hangen. Een leuke extra in deze lijn is de halsband met bandana: deze blauwe halsband met wit-blauw gestreepte bandana heeft dezelfde marine-uitstraling als de andere producten in de lijn, maar geeft de hond net even een wat speelsere en stoerdere uitstraling.

Naast deze nylon-varianten kan de klant ook kiezen voor de lederen halsbanden en looplijnen. De blauwe leren set met gele stiksels en gele binnekant sluit aan bij het Coastal-thema, maar de andere twee varianten hebben geheel hun eigen uitstraling. Voor wie fris voor de dag wil komen zijn er de leuke roze leren halsband en looplijn met blauwe stiksels. Opvallend en heerlijk vrolijk! Ook bij deze halsband is de binnenkant uitgevoerd in de blauwe contrastkleur die hetzelfde is als de stiksels.
Is roze toch wat te opvallend voor jouw klanten? Dan kunnen zij kiezen voor de tweed halsband en looplijn, met een buitenkant van rood geruit tweed en een binnenkant van stijlvol en heerlijk zacht soepel bruin leer. Ook al deze leren halsbanden en looplijnen zijn bovendien voorzien van stevige, robuuste gespen, logo’s en extra ringen om lampjes en naamplaatjes aan te bevestigen.

Kortom, zoeken jouw klanten naar een klassieke set halsband een looplijn, een moderne of juist zomerse? Joules biedt kwaliteit én voor ieder wat wils en laat jouw klanten stijlvol voor de dag komen dit seizoen!