Hunter’s Hotspot en Salmon Supper: het beste uit de natuur voor hond en kat met Lily’s Kitchen!

Ben jij al bekend met Lily’s Kitchen? Jouw klanten waarschijnlijk wel! Honden- en kattenvoer van Lily’s Kitchen is al langere tijd populair in het buitenland en nu ook verkrijgbaar bij Van der Meer.
Lily’s Kitchen is een Engels merk met natuurlijk, vers bereid honden- en kattenvoer dat geboren is uit nood. Henrietta, oprichtster van het merk, liep tegen problemen aan toen haar hond Lily ziek werd. Lily had last van geïrriteerde, pijnlijke en jeukende huid en Henrietta ging op zoek naar een goed voer met eerlijke, natuurlijke ingrediënten om haar viervoeter weer gezond te krijgen. Omdat ze dit niet kon vinden, begon ze zelf maaltijden voor haar hond te koken, met vers vlees en verse groenten uit haar eigen tuin. Toen dit aansloeg voor Lily, besloot Henrietta dat ook andere honden dergelijk goed en smakelijk voer verdienden. In samenwerking met dierenartsen en voedseldeskundigen begon zij lekkere, rijke recepten van hoge kwaliteit te maken en te produceren en Lily’s Kitchen was geboren.

Lily’s Kitchen hecht veel waarde aan dierenwelzijn, natuur en het milieu. Alle recepten zijn gemaakt met natuurlijke, voedzame ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen of bewerkte toevoegingen. Het vlees is vers of vers bereid en daardoor makkelijk verteerbaar. Er wordt geen gebruik gemaakt van vleesmeel of andere restproducten. De toegevoegde groenten, fruit en kruiden zijn van zeer hoge kwaliteit: Lily’s Kitchen is namelijk van mening dat 20 tot 30% van het dieet van een hond plantaardig zou moeten zijn en door deze samenstelling wordt er voor een compleet dieet voor dieren van alle leeftijd gezorgd. De rijke ingrediënten bevatten natuurlijke vitaminen en mineralen en bijvoorbeeld taurine en omega 3 en omega 6, voor een gezonde huid en vacht en goede hartfunctie. Uiteraard zijn alle recepten graanvrij! Het doel van de samenstellingen is de hond of kat het beste te bieden en zo het beste uit zijn of haar gezondheid te halen.
Omdat Lily’s Kitchen zorg wil dragen voor natuur en milieu, is elke maaltijd zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. De ingrediënten zijn organisch en daarnaast wordt er gezorgd voor eco-verpakkingen, om zo min mogelijk belastend voor het milieu te zijn.

Aan wat voor recepten in deze eco-verpakkingen kun je dan denken? Lily’s Kitchen verdeelt de maaltijden onder per leeftijdscategorie van het dier, dus pup en kitten (tot één jaar), volwassen (katten tot en met zes jaar, honden tot en met zeven jaar) en senior. Voor elke diersoort en leeftijd kan er gekozen worden voor natvoer en droogvoer. Alle varianten hebben een leuke typisch Engelse benaming en bieden keuze uit varianten op basis van één of meerdere dierlijke eiwitbronnen. Denk bijvoorbeeld aan de Salmon Supper brok voor de hond op basis van alleen vis, of de smakelijke Hunter’s Hotpot voor de kat, een heerlijke maaltijd met kip, wild en kalkoen. Of kies voor de Chicken & Turkey Casserole of de Fisherman’s Feast. De varianten met één eiwitbron zijn ideaal voor honden op een eliminatiedieet of met voedselovergevoeligheid! Elke variant is aangevuld met hoogwaardige groenten, fruit en kruiden, zoals zoete aardappel, broccoli, bonen, alfalfa, goudsebloem, rozebottel, cranberry en appel. Dit zorgt voor een compleet, uitgebalanceerd dieet dat speciaal is afgestemd op de behoefte van elke hond in elke leeftijdcategorie.
Gun jouw klanten en hun dieren dus ook het beste van hoogwaardige, natuurlijke voeding en kom Lily’s Kitchen proberen met Van der Meer!