Vlaamse friet, snacks en bier speciaal voor de hond, van Snuffle!

Maak kennis met Snuffle! Met Snuffle genieten de honden van jouw klanten thuis van heerlijke snacks van de ‘Vlaamse snackbar’.
Snuffle is Belgisch merk dat wel heel bijzondere snacks voor de hond maakt. Deze lekkere traktaties zijn geheel gebaseerd op eten uit de Belgische snackbar! Bijna niet van echt te onderscheiden, maar helemaal hond-proof, van hoogwaardige ingrediënten en uiteraard zonder alcohol. Zo kan de hond tijdens elke feestelijke gelegenheid met de rest van het gezin meegenieten met zijn eigen ‘junkfood’ en bier.

Snuffle biedt hondenbier, hondenfriet en enkele leuke cadeauboxen voor extra feestelijke gelegenheden. Alle snacks zijn gemaakt van natuurlijke, gezonde ingrediënten en direct klaar om van te genieten. De patat van Snuffle is gemaakt van zoete aardappel en gebakken in een speciale hete luchtoven. Dit zorgt er niet alleen voor dat de frietjes heerlijk knapperig zijn, maar ook dat ze minder dan 1% vet bevatten. Dat is minder dan de meeste andere hondensnacks! Ook zijn er aan de frietjes geen onnatuurlijk kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd.
Het hondenbier van Snuffle is eveneens gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, van zulke hoge kwaliteit dat ze human-grade zijn! Het bier komt in de smaken kip en rund en is gemaakt van extracten van plantaardige eiwitten en mout, met vlees en dierlijke bijproducten. Dit geeft het bier een heerlijke smaak die het de perfecte traktatie voor jouw hond maakt. Natuurlijk is het bier vrij van alcohol of koolzuur, zodat jouw hond tijdens de barbecue, feestdag of sportwedstrijd ook veilig kan genieten van zijn eigen biertje. Beide smaken bier zijn verkrijgbaar in een blikje of flesje.

Willen jouw klanten het nóg feestelijker maken? Dat kan met de leuke snackbox en giftboxen. De snackbox bestaat uit een zakje friet en twee flesjes bier, één met kipsmaak en één met rundsmaak. De verpakking is uitgevoerd in de kleuren van de Belgische vlag en voorzien van een handig handvat. Ideaal om mee te nemen op visite en van te genieten tijdens sportwedstrijden en barbecues. Of zijn jouw klanten op zoek naar een uitgebreider cadeau of traktatie voor andere gelegenheden? Dan kunnen zij ook kiezen voor de Snuffle  cadeauboxen, die verkrijgbaar zijn in drie verschillende varianten. Elke box komt met een blikje bier, twee zakjes friet en saus én twee snacks: er kan gekozen worden uit lekkere hamburgers, kip of vis. De snacks zijn los verpakt en komen in tweevoud, zodat de hond twee keer van zijn traktatie kan genieten. De chique giftverpakking maakt dit het ideale cadeau voor elke hondenbaas én viervoeter voor tijdens de feestdagen en verjaardagen!