Met Croci griezelen de hond en kat mee met halloween!

This is Halloween, this is Halloween! Het is weer zo ver, het is oktober en dat betekent: halloween! Wist je dat wij elk jaar een leuk assortiment dierbenodigdheden helemaal in stijl van deze griezelige feestdag hebben? Dit jaar presenteren wij met trots onze leuke collectie Halloween-items, van het Italiaanse merk Croci.

Halloween wordt een steeds populairdere feestdag in Nederland, en ook steeds meer baasjes vinden het leuk hun dier mee te laten delen in de feestvreugde. Jij kunt op deze vraag inspringen met deze leuke items van Croci. Of jouw klanten nu een kat of hond hebben die ze graag mee laten griezelen, er is voor ieder wat wils.

De hond kan niet alleen thuis meedoen met Halloween, maar ook mee trick-or-treaten, want wij hebben ook diverse leuke, griezelige outfits voor de hond beschikbaar. Dat kan in de vorm van een stoere hondentrui met Halloween-motief en -kleuren, in grijs en oranje met schedeltjes, maar ook met een complete verkleedoutfit. De hond van jouw klanten jaagt de buurt de stuipen op het lijf met het drakenpak of duivelspakje van Croci. Voor nog meer hilariteit is er het vampierpak, dat om de voorpoten heenvalt en de hond in een handomdraai in een ware Dracula verandert, of de leuke heksenhoed speciaal voor de hond.  

In huis kan de hond in sfeer spelen met de leuke speeltjes met Halloween-thema. Er zijn diverse latex figuren beschikbaar in de vorm van zombies, vleermuisjes en andere griezelige figuren. Als het allemaal een beetje tè spannend wordt, bijvoorbeeld door de latex zombiehand van vinyl, kan de hond knuffelen met de Tricky Vampierenknuffel. En de kat? Die kan zich verstoppen in de Tricky Pompoen kattenmand of het krabhuis Tricky Hole, beiden helemaal in halloween-stijl. Ook de kat kan spelen in stijl met de diverse leuke speeltjes, zoals de Tricky kattenhengels, de heksenbezem van silverine of de speeltjes uit de leuke trick-or-treat pompoen. En wat te denken van de Tricky oogbal van TPR, die bij beweging licht in verschillende kleuren geeft? Zo wordt halloween nog eens extra feestelijk!

Wacht dus niet langer en kom naar de groothandel of kijk in de webshop onder ‘halloween’ om jouw klanten te helpen deze feestdag extra griezelig te maken!