Hond en baas houden van de Just Love-hondenmanden!

Je kunt niet anders dan ervan houden: de leuke Just Love-lijn van het bekende Franse Martin Sellier! Met trots presenteren wij deze leuke collectie manden, kussens en tassen voor de hond, sinds kort in ons assortiment verkrijgbaar. Met een leuk design en de bekende kwaliteit die we van Martin Sellier gewend zijn!

De Just Love-manden kenmerken zich door een paar leuke details. De eerste is het stippenmotief dat bij elk artikel van de lijn terugkomt. De items zijn allemaal uitgevoerd in zwart of taupe en voorzien van bekleding met polka-motief. Een ander leuk detail is het contrast tussen de verschillende stoffen. De artikelen uit de Just Love-lijn zijn gedeeltelijk bekleed met nepbont. Heerlijk zacht en dé garantie voor comfort en lekker slapen. De combinatie van de verschillende stoffen is ook nog eens een lust voor het oog, die de manden en kussens een luxueuze uitstraling geeft. Daarnaast is elk product voorzien van het Just Love-logo in bijpassende kleuren.

Het Just Love-assortiment biedt voor ieder wat wils. Hebben jouw klanten een kleine hond die zich graag beschermd en geborgen voelt? Dan is het leuke Just Love-huis iets voor hun. Dit leuke mandje in de vorm van een huis met puntdak heeft een ronde opening aan de voorzijde en een wendbaar kussen met één zijde van nepbont. Natuurlijk ook geschikt voor katten! Dieren die liever wat meer overzicht hebben, vinden hun plekje in het ronde hondenkussen, een heerlijke mand met hoge rand en zachte voering om lekker in weg te dromen. Honden die breeduit slapen kunnen op het vierkante hondenkussen zonder rand volledig uitgestrekt liggen. Het kussen is verkrijgbaar in drie verschillende maten, namelijk 80 cm, 100 cm en 120 cm. En hebben jouw klanten een kleine hond die graag mee op pad gaat? Ook dat kan, met de Just Love hondentas. De tas is in twee maten beschikbaar en voorzien van dubbele ventilatie, opbergvakken en comfortabel kussen. Ook komt de tas met een korthouder en een speciale bevestigingsband om de tas op een koffer of trolley te plaatsen.

Waar jouw klanten dus ook zijn of naartoe gaan, met deze leuke items combineren zij stijl, comfort en kwaliteit in leuke items die bij elke stijl, hond en baas passen!