De spellen van Holt Games lenen zich perfect voor interactie met het huisdier. Puzzelen moet je leren en daardoor nodigt het oplossen van de puzzel uit tot samenwerking. Door de hond, kat of het konijn te helpen te leren bij zijn beloning te komen en hem aan te moedigen, werkt de eigenaar aan de onderlinge band en heeft het dier de volledige aandacht van de baas. Zo ben je dus samen bezig en krijgt het dier meteen de onverdeelde aandacht.

Tot slot is Holt Games ook op het gebied van het materiaal innovatief. Veel activiteitenspellen voor huisdieren zijn gemaakt van plastic in felle kleurtjes, maar Holt Games is van mening dat producten voor dieren zo veel mogelijk uit natuurlijke materialen moeten bestaan. Er is daarom gekozen voor MDF, een natuurlijk materiaal van hoge kwaliteit. De spellen worden met de hand bewerkt om de kwaliteit te waarborgen.

Door al deze elementen te combineren biedt Holt Games elk dier én baasje een interactief spel van natuurlijk materiaal, afgestemd op het instinct van het dier en met een strakke vormgeving. Samen dragen al deze elementen bij aan een topervaring voor mens en dier!