Holt games, nu ook voor het konijn!

Ben jij al bekend met Holt Games? Dit jonge bedrijf heeft vorig jaar drie intelligentiespellen uitgebracht voor honden en katten, die al heel snel zeer populair waren. Dit jaar komt Holt Games daarom met een vierde spel, namelijk HOP!

Het leuke van het nieuwe Holt-spel HOP: dit spel is uitermate geschikt voor konijnen
Het HOP-spel is ontwikkeld in samenwerking met ‘Jouw konijn, jouw geluk’, een online platform voor konijnenliefhebbers. HOP onderscheidt zich van andere spellen door de bewegende, veelal draaiende delen. Dit maakt het spel uitermate geschikt voor konijnen, omdat die
doorgaans bijzonder goed zijn met het draaien van onderdelen. Het dier moet de schijven en het roterende onderdeel in het midden opzij draaien om bij zijn snacks te komen en zal zo dus actief moeten bewegen én nadenken om zijn beloning te krijgen.
Dit houdt het konijn scherp en fit, voorkomt verveling en zorgt dat het actief bezig kan zijn met het zoeken naar voedsel, net als in de natuur. Ideaal als jouw klanten op zoek zijn naar meer interactie met hun konijn en zij hun huisdier meer activiteit en uitdagingen willen bieden. 

Je kunt er ook voor kiezen de delen onafhankelijk of niet onafhankelijk van elkaar te laten draaien; het laatste geeft het spel nog een extra moeilijkheidsgraad. Door de slimme productiemethode zijn alle Holt games bovendien helemaal veilig voor konijn, hond en kat: elk spel is gemaakt van natuurlijk MDF zonder toevoegingen van giftige stoffen en lijmen.

Zin in een uitdaging? Ga met konijn, hond of kat aan de slag met HOP!