Eindeloos ontdekken met het nieuwe Bunny Nature Labyrinth

Jouw klanten weten het vast al: konijnen zijn actieve dieren die graag bezig zijn. Wilde konijnen zijn dagenlang bezig met het zoeken van voedsel, leefruimte en het graven van holen. Met hun sterke voorpoten graven zij in zanderige bodems konijnenholen met vele gangenstelsels, kamers en in- en uitgangen. Niet gek dat onze huiskonijnen zich nog wel eens kunnen vervelen, met alle gevolgen van dien.
Maar hoe voorkomen jouw klanten dat hun konijn zich verveelt, en hoe biedt je jouw dier leuke activiteiten die hem of haar lekker bezig houden? Dat kan met Bunny! Bunny Nature is een Duitse fabrikant van voedsel en benodigdheden voor konijnen en knagers, die zo veel mogelijk op de oorspronkelijke leefomgeving en behoeften van het dier zijn afgestemd. Zo is jouw konijn actief bezig op een leuke manier die aansluit bij het natuurlijke gedrag.

Met gepaste trots presenteren wij het nieuwe Bunny Nature Labyrinth, vanaf heden verkrijgbaar bij Van der Meer in twee varianten. Het Bunny Labyrinth is een konijnenhuis van hout dat geheel de natuurlijke leefomgeving en behoeften van het dier nabootst inspeelt. Dit huis bestaat namelijk uit verschillende modules die op hun beurt weer uit verschillende kamers bestaan. Dit maakt het Labyrinth een ideale verstopplek en speelplaats die het dier tegelijkertijd ruimte biedt om te ontdekken en te onderzoeken. Hiermee sluit dit leuke tunnelstelsel perfect aan bij de natuurlijke levensstijl van het konijn.

Het houten Labyrinth is eenvoudig in elkaar te zetten: het is te monteren door middel van het schuifsysteem zonder dat er schroeven of lijm nodig  zijn. Bovendien is elk labyrinth naar eigen inzicht in te delen, zodat je zelf kunt bepalen waar de verschillende in- en uitgangen naar de kamers komen. Je kunt meerdere labyrinthen aan elkaar koppelen voor nog meer speelplezier en door de stevige dakplaat is het ook mogelijk om ze op elkaar te stapelen. Natuurlijk kan jouw konijn het dak ook als ligplaats gebruiken!

Het Labyrinth is te koop in de grote en kleine variant (110 versus 57 centimeter lang) en kan eindeloos uitgebreid worden door de verschillende delen aan elkaar te koppelen of op elkaar te stapelen. Zo maak je een waar speelparadijs voor zowel één als meerdere konijnen. Kijk dus snel op de groothandel of in de webshop en laat jouw kennismaken met deze unieke, uitdagende speel- en rustplaats van Bunny!