Héry, voor ieder dier een verzorgingsproduct!

Misschien heb je er wel eens van gehoord: het bij trimmers en grootverbruikers populaire merk Héry fabriceert al meer dan 30 jaar beauty- en onderhoudsproducten voor huisdieren. Onlangs heeft het Franse merk al zijn producten in een nieuw jasje gestoken. Hoog tijd om deze fijne verzorgingsproducten eens in het zonnetje te zetten!

Belangrijk voor Héry is het onderscheid tussen verschillende dieren en rassen en hun specifieke verzorgingsbehoeften. Want, zoals Héry zelf zegt, ieder ras is uniek en speciaal. Daarom biedt het merk een groot assortiment producten die allemaal op een bepaald type dier, vacht of verzorging zijn afgestemd.

Een duidelijk onderscheid is bijvoorbeeld dat tussen de verschillende vacht- en huidtypes, wat in het bijzonder van pas komt bij het kiezen van de juiste shampoo en crèmespoeling voor honden. Een ruwharige hond heeft een heel andere vachtstructuur dan een hond met een krulvacht of gladde vacht en Héry zorgt ervoor dat er voor ieder vachttype een shampoo en conditioner bestaat die de vacht van jouw poedel, teckel of labrador laat stralen. En heeft jouw hond snel last van klitten of een gevoelige huid? Ook daarvoor heeft Héry de juiste producten, net als voor honden met een bepaalde kleur. Zo is jouw witte hond weer echt wit en glimt jouw zwarte hond als nooit tevoren.

Maar Héry is meer dan alleen shampoos en conditioners voor de hond. Het merk biedt ook verzorgingsproducten voor andere dieren, zoals shampoos voor katten en knaagdieren, en handige doekjes en druppels voor het reinigen van de vacht, de ogen en de oren van jouw dier. En wat te denken van de mondspray voor honden, die zorgt voor een frisse adem en schoon gebit, of de speciale gel voor de poten die de voetzooltjes van jouw dier beschermd tegen extreme temperaturen? Héry heeft het allemaal, nu in een nieuwe verpakking. De nieuwe verpakkingen hebben een professionele uitstraling en zorgen dat je in één oogopslag ziet wat de ingrediënten zijn. Eerlijk en heerlijk!

Kom dus snel bij ons de vernieuwde producten van Héry voor je trimsalon, opvang of je eigen dier halen en laat jouw hond, kat of knaagdier stralen in een handomdraai!