MORSO

 

De ideale keuze voor een eiwitrijk menu

De HenArt Pro-Life Science® Insect voeding voor hond en kat is een complete voeding verrijkt met meelwormen. Diervoeding met meelwormen hebben een hoog eiwitgehalte. Eiwitten zijn belangrijk in de opbouw en het onderhouden van onder andere de spieren, organen en het bloed. Daarnaast zijn eiwitten een van de stoffen waar dieren hun energie uit halen.

HenArt Eggshell Membrane®

HenArt® Meelworm Protein is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor proteïne uit vlees of vis. Waar andere diervoedingen Black Soldier Fly meelwormen als ingrediënt heeft, maakt HenArt gebruik van Meelworm Insect Protein. Deze heeft hogere voedingswaarden en de vetsamenstelling is beter afgestemd op de voedingsbehoefte van honden en katten. Daarnaast bevat HenArt® Meelworm Protein minder ruwe as en een hoger percentage proteïne dan de Black Soldier Fly.

Ook ligt de acceptatie van de meelworm bij katten hoger en heeft deze een neutrale geur, waar de Black Soldier Fly een penetrante geur heeft. Hierdoor is de HenArt Pro-Life Science® Insect voeding een stuk aangenamer. Uit onderzoek van Ynsect blijkt dat de consument deze meelwormen de voorkeur geeft.

Waarom HenArt insect diervoeding?

Innovatie staat hoog in het vaandel bij MORSO. Van het unieke polyester satijn materiaal tot de karabijnhaak die geïnspireerd is door het bergbeklimmen, blijft het merk verrassen en uitblinken.
De toewijding aan onderzoek en ontwikkeling is duidelijk zichtbaar in de diverse collecties.