Goed verlicht de straat op

Het is weer herfst en we weten allemaal wat dat betekent: de zon komt laat op en het wordt weer vroeg donker. Jouw klanten met een hond moeten in deze natte en donkere omstandigheden toch naar buiten. Ook dit jaar heeft Van der Meer weer artikelen in het assortiment waarmee zij met een veilig gevoel naar buiten kunnen.

Goed zichtbaar op straat lopen is van levensbelang. Sommige wegen hebben geen voet- of fietspad, waardoor jouw klant genoodzaakt is op de autoweg te lopen. Daarnaast zijn er wegen waar lantaarnpalen uit staan tegen lichtvervuiling, of waar zelfs helemaal geen straatverlichting aanwezig is. Honden zijn dan slecht zichtbaar, hierdoor kunnen zeer gevaarlijke situaties ontstaan.

Opvallen doe je zo!

De reflecterende bandana’s, veiligheidshesjes en lichthalsbanden van Trixie bieden een oplossing. De bandana’s en veiligheidshesjes hebben een opvallende, gele kleur en zijn voorzien van reflectiestrepen en een reflecterende pootafdruk. De bandana hangt voor het borstoppervlak, waardoor tegenliggers de hond sneller zullen zien. Het hesje ligt op de rug en over de zij van de hond, voor een betere zichtbaarheid vanaf de zijkanten. De bandana’s zijn beschikbaar in de maten S-M en L-XL. De veiligheidsvesten gaan van maat S tot XL.

Op een andere manier opvallen kan met de lichtgevende halsbanden. Hoewel er verschillende soorten zijn van de halsbanden, hebben ze allemaal één ding gemeen: door de verlichting vallen ze ontzettend op! Ze zijn op te laden met de meegeleverde USB kabel en kunnen knipperen of continu branden. 

Je merkt gelijk wanneer de band opgeladen moet worden, deze gaat dan namelijk wat minder fel schijnen. Het verschil zit in de materialen, de maatvoeringen en de branduren.

Zo is er een nylon variant in drie verschillende maten die tot vijf uur licht kan geven. De halsbanden in gekleurd siliconen zijn op maat te maken en geven tot 3,5 uur licht. De versies van de variant met doorzichtig TPU kunnen in verschillende kleuren branden, zijn er in twee verschillende maten en schijnen tot maar liefst 14 uur. Alle drie de varianten bieden tussen de drie en zeven verschillende kleuren.

Zoekt de klant toch nog naar extra verlichting, dan zijn er ook losse lampjes beschikbaar die aan de riem of jas te bevestigen zijn met een klip of haak. Keuze genoeg dus om veilig de straat op te gaan!

Waarom Trixie?
Trixie is een grote naam in de dierenbranche en dit is niet zomaar! Trixie heeft een groot en uitgebreid assortiment. Dit is terug te zien in de keuze in verschillende materialen en kleuren van de lichthalsbanden. Daarnaast beschikt Trixie over een uiterst goede prijs-kwaliteit verhouding!

Help jouw klanten veiliger over straat te kunnen dit najaar met de lichtgevende en reflecterende producten van Trixie.