Glanzende Vachten met Espree:
Het geheim van Aloë Vera

Espree onthult het geheim achter stralende vachten: een verfijnde collectie van zachte en doeltreffende verzorgingsproducten met de natuurlijke kracht van Aloë Vera. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de huid en vacht van honden en katten te reinigen én te verzorgen.

Natuurlijke ingrediënten voor een gezonde huid en vacht

Deze uitgebreide verzorgingslijn is gebaseerd op de kracht van Aloë Vera, gecombineerd met natuurlijke oliën, bloem- en plantenextracten, vitamines en organische grondstoffen. Wat het nog beter maakt, is dat Espree-producten vrij zijn van agressieve chemicaliën en onnodige toevoegingen. Ze zijn veilig in gebruik en bovendien dierproefvrij. Ook is de gehele lijn veilig te gebruiken in combinatie met vlooienmiddelen.

Een oplossing voor elk vachttype

Door de ingrediënten op verschillende manieren te combineren, is een lijn van 20 verschillende producten ontstaan, elk met een specifiek kenmerk. Zo is er voor ieder vachttype een passend verzorgingsproduct. De Perfect Calm Shampoo heeft bijvoorbeeld een rustgevende werking dankzij aromatherapie op basis van lavendel en kamille, terwijl de Puppy & Kitten Shampoo op milde wijze de jonge en gevoelige huid en vacht reinigt. Ook voor de droge en beschadigde vacht is er een goede oplossing: de Silky Show Shampoo en Conditioner helpen de glans en textuur te verbeteren terwijl ze de vacht diep voeden.

Een compleet assortiment

Naast de shampoos en conditioners biedt Espree ook vochtige doekjes voor kittens, finishing en hydraterende sprays én oorverzorging. Dit maakt het een compleet assortiment voor de verzorging van honden en katten. Als kers op de taart heeft ieder product een lekkere geur die de vacht langdurig heerlijk doet ruiken.

Kortom, met Espree kies je voor kwalitatieve verzorgingsproducten voor alle soorten vachten.