Fun voor hond en baas met Brightkins

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur en dat betekent cadeautjes in de schoen en straks onder de boom. De producten van Brightkins zijn felgekleurde intelligentiespellen of trainingsproducten en zijn enorm leuk als presentje voor zowel het baasje als de hond.

Over Brightkins
Brightkins is onderdeel van Learning Resources, een bedrijf wat al bijna 40 jaar kinderspeelgoed ontwerpt met een afzetmarkt in maar liefst 80 landen. Met Brightkins past Learning Resources de jarenlange kennis toe in de dierenbranche. Zo bieden ze speelplezier en leermogelijkheden voor het hele gezin.

Het speelgoed is ontwikkeld in samenwerking met een gecertificeerde, professionele hondentrainer en heeft het doel het huisdier te stimuleren en gelukkig te houden. Brightkins producten zijn geschikt voor het aanleren van nieuw gedrag, mentale stimulatie en het promoten van actief spelen.

Het speelgoed van Brightkins werkt op basis van het verkrijgen van een smakelijke beloning. Het speelgoed is gemaakt van BPA-vrije materialen en is getest volgens veiligheidsnormen voor mensen.

Wat heeft Brightkins te bieden?
De producten van Brightkins zijn onder te verdelen in drie categorieën: interactieve puzzels, training producten en snack dispensers.

Interactieve puzzels

De interactieve puzzels zijn gericht op het doorbreken van verveling en zorgen voor mentale stimulatie. Ze zijn ontworpen voor honden van elke leeftijd, elk formaat en type. Elke puzzel bevat verschillende uitdagingsniveaus en kan ook ingezet worden als slowfeeder.
De Spinning Hydrants is een puzzel die rondgedraaid dient te worden om de beloning te bemachtigen. De openingen van de brandkranen zijn handmatig in te stellen naar de moeilijkheidsgraad die past bij de hond.
Bij de Surprise Party puzzel leert de hond de cadeautjes op verschillende manieren te openen.
De Cupcake Party puzzel ziet er zelf al uit als een heerlijk hapje. Deze puzzel biedt drie verschillende uitdagingsniveaus.

Training producten

Brightkins biedt verschillende producten die specifiek gericht zijn op de training van de hond. Binnen de trainingslijn vallen drie clickers in de vrolijke ontwerpen van een bot, hotdog en puppy.

Naast de clickers biedt Brightkins ook twee trainingssets. Deze sets bevatten meerdere artikelen die goed van pas komen bij de training.
De 15-delige Pooch School set heeft een schoolthema en bevat onder andere een clicker, target stick, trainingskaartjes en een rapport waar de voortgang bijgehouden kan worden.
De Magic Trick set is gericht op een magische trainingservaring. Deze 17-delige set bevat een treat wand, trainingskaartjes en verschillende, magische spellen.

Snack dispensers

Binnen de snack dispensers zijn twee verschillende soorten te onderscheiden: de Cactus Surprise en Cupcake (in small en large) dispensers waarbij de hond actief bezig is om een beloning te krijgen en de Magic Wands Bolt en Star die werken als een soort toverstaf: het baasje houdt de dispenser vast en geeft een beloning met een beweging van de staf.

Zoals bij ieder ander product is het is belangrijk dat het spelen altijd onder toezicht gebeurt. Bij de producten zitten handleidingen geschreven door een professionele en gecertificeerde hondentrainer, om op een stapsgewijze manier de hond te trainen.

Waarom Brightkins
Zoals eerder benoemd, is Brightkins een nieuw gezicht in de dierenbranche. Van der Meer heeft een directe lijn met Brightkins en Learning Resources, waardoor wij een dit merk voor een goede prijs aan kunnen bieden. Alle producten van Brightkins zijn ontworpen om het hondenbrein aan het werk te zetten en de hondentraining te bevorderen.
Dit speelgoed met leuke, frisse kleuren is gericht op plezier in de hondentraining voor het hele gezin. Met de feestdagen in het vooruitzicht, zijn de producten van Brightkins leuke cadeautjes voor in de schoen of onder de boom.