Vrolijk elke maaltijd op met Tarhong!

Je hebt hem ongetwijfeld al gezien: onze vrolijke, zeer diverse collectie voerbakken voor hond en kat van Tarhong! Tarhong voerbakken zijn gemaakt van stevig kunststof, namelijk melamine, in veel verschillende stijlen en uitvoeringen. Een groot voordeel hieraan is dat het materiaal zich voor ontzettend veel toepassingen, vormen en kleuren leent. Hierdoor biedt Tarhong voor ieder wat wils!

Geven jouw klanten de voorkeur aan modern? Dan is de Dual voerbak in grijs en wit bijvoorbeeld echt iets voor hen. Fan van de Boho-stijl? Ook daar is een bijpassende voerbak voor, de Boho Medallion in taupe. Voor ieder is er wat wils, zelfs met houtprint of een robuust uitziende voerbak met de opdruk ‘Good Dog’. Je kunt er zelfs een bijpassend placemat bij aanbieden! Of hebben jouw klanten een hond die zijn eten naar binnen schrokt en daardoor last krijgt van gezondheidsproblemen? Ook daarvoor biedt Tarhong de perfecte voerbak in de anti-schrok Slow Chow-bakken. Door het patroon in de bodem is de hond langer bezig zijn voer tussen de vormen vandaan te krijgen en op te eten, wat de spijsvertering ten goede komt.

Waarom is er voor deze voerbakken gekozen voor melamine als materiaal? Tegenwoordig is melamine veel in het nieuws, maar in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zijn producten volledig gemaakt van melamine niet schadelijk voor mens en dier. Daarentegen kunnen melamine met bamboe en mais schadelijk zijn bij verhitting. Dit is niet het geval bij de Tarhong voerbakken, die gemaakt zijn van 100% melamine Enkel wordt bij deze voerbakken geadviseerd niet te verwarmen in de magnetron, net zoals bij veel andere kunststoffen. 

Verder heeft melamine juist zeer veel voordelen voor mens en dier: de Tarhong voerbakken zijn zeer stevig en breuk- en krasvast, en hebben daardoor een bijzonder lange levensduur. Door de gladde structuur zijn ze bovendien zeer gemakkelijk en effectief te reinigen, zelfs in de vaatwasser. Ook zijn de voerbakken voorzien van rubberen voetjes die schuiven tijdens het eten voorkomen. En natuurlijk leent het materiaal van deze voerbakken zich uitstekend voor zeer diverse en uiteenlopende designs. Kom dus snel kijken welke collectie Tarhong voerbakken binnen jouw assortiment passen!