Een nieuwe revolutie in poepzakjes!

De Earth Rated poepzakjes, wie kent ze niet.
Vanaf 1 april 2023 heeft Earth Rated naast een nieuwe uitstraling ook een verbeterde formule poepzakjes.

Dit innovatieve merk vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen en daar waar mogelijk hun producten te vernieuwen. Door goed in contact te blijven met de hondenliefhebbers hebben zij oog voor waar zij hun producten kunnen verbeteren. Zo zijn de poepzakjes compact en makkelijk in gebruik, met een keuze voor geurloze of naar lavendel ruikende zakjes in verschillende grootte en verpakkingen. Deze zakjes van topkwaliteit zijn gegarandeerd lekvrij. En het beste van alles? Ze zijn gemaakt van gerecycled plastic met liefde voor onze planeet en de viervoeters die erop leven.

Omdat poepzakjes niet worden verwerkt als compost en een afbreekbare vorm dus niet de oplossing is, is deze gezocht in het verwerken en hergebruiken van consumentenafval. De zakjes zijn gemaakt van 65% gegarandeerd gerecycled plastic. Zo geven zij met de productie van haar poepzakjes jaarlijks een tweede leven aan meer dan 2,5 miljoen kilo plastic.
De vochtige doekjes zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten en worden net zoals de zakjes duurzaam geproduceerd.

Earth Rated heeft niet voor niets een B Corp Certificatie op zak, waarmee zij naast hun inzet om hun producten door te ontwikkelen en te innoveren ook gewaardeerd worden voor hun inzet voor duurzaamheid.

Dus als jij op zoek bent naar kwalitatieve en verantwoorde producten voor jezelf of om te verkopen, kies dan voor de Earth Rated producten. Waar wacht je nog op?