Een fruitige verfrissing met de Easypets Eazy Freezy hondenijsjes!

Wat is er lekkerder dan op warme dagen genieten van een ijsje? Met de gloednieuwe Easypets Easy Freezy Dog ijsjes kunnen jouw klanten hun hond nu ook een lekkere en gezonde verfrissing bieden!

De Easypets Easy Freezy hondenijsjes zijn speciaal en zorgvuldig samengesteld voor de hond. Ze zijn geheel plantaardig, en daardoor ook geschikt voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde dierlijke eiwitten. Deze ijsjes zijn er in drie smaken en gemaakt met echte ananas, aardbei en banaan voor een heerlijke smaaksensatie. Deze heerlijke ingrediënten zijn samengesteld in een ijsmix, waarmee jouw klanten eenvoudig Easy Freezy ijsjes voor hun hond kunnen bereiden.

Hoe werkt het? De Easy Freezy ijsmix bestaat uit twee zakjes met 140 gram mix. Elk zakje wordt gemixt met 160 ml water. Nadat dit met een garde tot een stroperige substantie gemixt is, kan de mix eenvoudig in de los verkrijgbare Eazy Freezy ijsvormpjes gegoten worden, of zelfs gewoon in plastic bekertjes. Voeg het stokje toe en na twaalf uur in de vriezer zijn de ijsjes klaar voor gebruik. Per zakje kun je hier drie middelgrote ijsjes van maken: een totaal van zes ijsjes dus! De hond mag ongeveer één ijsje per dag.

Easy Freezy ijsjes zijn een heerlijke verfrissing met tal van voordelen. Natuurlijk is een ijsje een heerlijke beloning voor de hond, die verkoelend werkt op warme dagen. Daarnaast is likken een natuurlijke behoefte van de hond, die vaak geruststelt en kalmeert: niet voor niks zijn ook likmatten zo populair! Daarnaast versterkt een ijsje eten de onderlinge band, wanneer de baas het ijsje voor de hond vasthoudt terwijl deze er van smikkelt.

Deze combinatie maakt de Easypets Eazy Freezy ijsjes een must-have in het zomerassortiment in jouw winkel. De ijsjes zijn nu verkrijgbaar in drie smaken, namelijk banaan, bosvruchten en ananas. Met de bijpassende Easypets Eazy Freezy ijsvormpjes kunnen jouw klanten drie ijsjes per mal maken. Probeer het dus snel uit, kijk op onze webshop of in de groothandel voor dit onmisbare zomerproduct!