Het zindelijk maken van een pup is vaak een intensief proces, waarbij de best mogelijke hulp meer dan welkom is. Deze best mogelijke hulp biedt EasyPets met deze handige Training Pads.  Jonge honden hebben nog minder controle over hun blaas dan volwassen dieren en zullen daardoor nog vaker hun behoefte moeten doen. Het is daarom prettig een plek in huis te hebben waar dit veilig kan, zodat de pups hun blaas kunnen trainen en in geval van nood een plek hebben om naar uit te wijken zonder telkens naar buiten te hoeven.

Voor deze situaties zijn de Training Pads van EasyPets ideaal. Deze puppypads zijn zo gemaakt dat ze de zindelijkheidstraining ondersteunen en toch de hygiëne in huis waarborgen. Hiertoe bestaan de pads uit vier lagen. De eerste laag is de ‘Anti-streaming quilted pad’. Deze laag voelt comfortabel aan, waardoor de hond eerder geneigd zal zijn de pad opnieuw te gebruiken. Ook wordt er door deze laag voor gezorgd dat de behoefte van de hond op zijn plaats blijft. Hierna volgt de ‘Syllica absorbing layer’. Dit is de absorberende laag, die de vloeistoffen opneemt. De ‘Locking layer’ die hierop volgt  ‘locked’ de vloeistof als het ware en zorgt dat de pad niet doorlekt. Tot slot is er de ‘Protection layer’; deze laatste laag is de basis van de pad. Hij is extra sterk en zorgt ervoor dat de pad zijn stevigheid en vorm netjes behoudt.

Door de combinatie van deze vier lagen biedt EasyPets een stevige pad, die de behoefte van jouw pup opvangt en opneemt en de vloer schoon en droog houdt. Een groot bijkomend voordeel aan deze pads is de toegevoegde geur. Deze is aantrekkelijk voor de hond en is zo ontwikkeld dat jouw hond graag zijn behoefte op de pad wil doen. Dit is een grote hulp bij het trainen van de zindelijkheid van jouw hond, daar de hond al uit zichzelf eerder de neiging zal hebben van de pad gebruik te maken.

Door al deze eigenschappen, in combinatie met het feit dat er maar liefst 250 pads in één doos zitten voor een zeer vriendelijke prijs, zijn de EasyPets Training Pads onmisbaar bij de zindelijkheidstraining van elke pup!