Earth Rated: poepzakjes met een goed doel!

Poepzakjes: elke hondeneigenaar heeft ze nodig. Waarom dan niet kiezen voor poepzakjes waarmee je andere honden én het milieu steunt? Met Earth Rated kan het!
Earth Rated bestaat vandaag de dag tien jaar. Tien jaar geleden is het Canadese bedrijf opgericht door vijf vrienden, die er tot op heden nog altijd werkzaam zijn! Earth Rated heeft het welzijn van dieren en in het bijzonder honden hoog in het vaandel staan en heeft als motto ‘dieren veranderen ons leven, dus laten wij helpen hun leven te veranderen’. Daarom zet Earth Rated veel in op het sponsoren en ondersteunen van honden en organisaties die deze steun goed kunnen gebruiken, zoals asielen, opvangcentra en instanties die helpen honden in de buurt te vaccineren, te castreren en te chippen. Dit doen zij door het organiseren van diverse campagnes en sponsorships. Zo hebben zij al meer dan 7000 evenementen ondersteund, bijna 3000 organisaties geholpen en zelfs dekentjes gesponsord voor asielhonden: mooi om als winkelier aan jouw klanten te vertellen, omdat zij zo met hun aankoop bijdragen aan een beter leven en een tweede kans voor honden overal ter wereld.

Wat voor producten maakt Earth Rated zoal? Het bedrijf is al die jaren geleden begonnen met het maken van poepzakjes met een zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding. De zakjes zijn van dik materiaal en daardoor 100% lek-proof. Er is zelfs een plantaardige variant te koop, zodat jouw klanten ook kunnen bijdragen aan een beter milieu! Deze composteerbare poepzakjes zijn gemaakt op plantaardige basis en daardoor biologisch afbreekbaar, waardoor ze niet alleen voor minder plastic zorgen, maar voor de eigenaar ook gemakkelijker weg te gooien zijn. Ook deze zakjes zijn, net als de normale poepzakjes, extra dik om doorlekken te voorkomen en geurtjes gevangen te houden. Voor altijd en overal schone handen, ook onderweg! De standaard poepzakjes zijn bovendien te krijgen in een geurloze én lavendel-variant en naast de standaard verpakking van 120 zakjes op acht rollen, is er ook een bulkverpakking van 315 zakjes op 315 rollen verkrijgbaar en één grote rol met 300 zakjes. Die laatste is ideaal voor mensen die de hond ook vaak in de buurt van huis of tuin buiten laten lopen.

Uiteraard zorgt Earth Rated ook voor middelen om de standaard-rollen poepzakjes mee op pad te nemen. Hun poepzakjeshouder is een handige dispenser die vastgemaakt kunt worden aan die riem met een verstelbare band. Uniek is de handige haak aan de achterkant: deze is speciaal gemaakt om gebruikte poepzakjes aan te hangen, zodat de eigenaar bij lange wandelingen niet gedurende lange tijd met het gebruikte zakje in de hand hoeft rond te lopen. Om de set compleet te maken, kan de klant ook kiezen voor de Earth Rated Dog Wipes: deze zijn ideaal om de hond tussendoor even op te frissen en eveneens biologisch afbreekbaar! De reinigingsdoekjes zijn daarnaast hypoallergeen en gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals shea butter, aloë vera en kamille. Earth Rated is er dus voor een frisse hond en tevreden baas, én voor alle honden in asielen en opvangcentra die wel wat hulp kunnen gebruiken!