Dog Rocks: Het geheim voor een groen én vlekkeloos gazon!

Het is een bekend probleem voor hondenbezitters: gele vlekken en kale plekken op het gazon als gevolg van de urine van hun viervoeter. Deze vlekken worden veroorzaakt door een overmaat aan nitraten in de urine. Dog Rocks werken als een natuurlijke barrière en neutraliseren deze stoffen, waardoor het gazon gezond en groen blijft en de lelijke vlekken worden voorkomen.

Hoe werkt het?

Dog Rocks zijn kleine stukjes vulkanisch gesteente, samengesteld uit natuurlijke mineralen en gemijnd in Australië. Ze worden eenvoudig in de waterbak van de hond geplaatst. Door hun unieke filterende en zuiverende eigenschappen voorkomen Dog Rocks dat urinebrandvlekken ontstaan in het gazon.

Het is belangrijk dat de gehele inhoud van het pakje in de waterbak wordt geplaatst. Wil de hond écht niet drinken uit een bak met de stenen erin? Dan kunnen de stenen ook in een fles met twee liter water worden bewaard. Vul de waterbak na acht tot tien uur met het water uit deze fles voor hetzelfde effect. Vervang de stenen elke twee maanden voor blijvende resultaten.

Dog Rocks zijn getest in het laboratorium en hebben geen invloed op de zuurgraad van het drinkwater of de urine en zijn veilig voor alle andere huisdieren binnen het gezin.

De stenen zijn verpakt in duurzame, kartonnen zakjes met een licht gewicht. Daarnaast zijn de verpakkingen plasticvrij, om een zo klein mogelijke footprint achter te laten.

Dog Rocks is een bijzonder product waarmee je jouw klanten zeker kunt verrassen!