Doe mee aan onze KONG-webinair op 31 maart en profiteer van mooie kortingen op het KONG-assortiment!

Je had het vast al gelezen in onze mailing: ook dit jaar organiseren wij weer onze KONG-webinair! Naar aanleiding van het succes van vorig jaar nodigen wij jou graag opnieuw uit voor dit leuke online event vol nuttige informatie en nieuws over KONG, namelijk woensdag 31 maart om 19.00 uur!

KONG is één van de bekendste fabrikanten van honden- en kattenspeelgoed. In de eerste plaats is KONG bekend van rubberen speelgoed, maar ook voor tennisballen, piepspeeltjes, pluche en voerballen kun je bij KONG terecht. Het merk is de laatste jaren exponentieel gegroeid en het afgelopen jaar door de situatie in de wereld alleen nog maar populairder geworden. Doordat we vaker thuis zijn is het aantal nieuwe honden- en kattenbaasjes flink toegenomen, net als de vraag naar hoogwaardig honden- en kattenspeelgoed. Dieren moeten immers lekker bezig kunnen zijn, samen met de baas, maar ook als deze thuis aan het werk gaat of weer voor de zaak op pad moet.

Om alle nieuwe baasjes en winkeliers én oudgedienden te voorzien van nuttige informatie en de laatste ontwikkelingen binnen KONG, organiseren wij dit jaar opnieuw ons jaarlijkse KONG-event in een corona-proof jasje. Dit jaar volg jij diverse leuke presentaties in een webinair die online plaatsvindt op 31 maart om 19.00 uur. Natuurlijk zal KONG-vertegenwoordigster Alison Neil, inmiddels een bekend gezicht bij Van der Meer, een productpresentatie geven van de leukste nieuwe KONG-producten van dit jaar. Ook kun je genieten van een presentatie van KONG-ambassadrice Sandy Howle. Sandy is trainingsambassadrice en geeft educatieve trainingen en seminairs aan retailers en opvangcentra. Zij zal vertellen over het kiezen van de juiste KONG voor elk dier, de toepassingsmogelijkheden, en bespreekt hoe KONG gebruikt kan worden om het dier te ondersteunen als baasjes straks na een lange periode van thuis werken weer aan het werk gaan.

De KONG-webinair is kosteloos te volgen voor iedereen! Gebruik de link in de mailing of meld je aan via de knop op de hoofdpagina van onze website https://vandermeerrotterdam.nl/. Bovendien kun je van woensdag 31 maart tot vrijdag 2 april in navolging van dit leuke event profiteren van 20% extra korting op het gehele KONG-assortiment (uitgezonderd lopende aanbiedingen en KONG-travel), zowel in de groothandel als in de webshop.

Mis het dus niet en meld je snel aan om deel te nemen aan de webinair!