Een vijfsterren-slaapplek voor de kat of kleine hond!

Zijn jouw klanten op zoek naar de ultieme slaapplek voor hun kat of kleine hond? Kies dan voor de Croci Domus! Het Italiaanse merk Croci staat bekend om zijn hoogwaardige, futuristische producten voor honden en katten en dit luxe huis is daar geen uitzondering op.
Wat heeft het Domus-huis allemaal te bieden? Door al zijn features is deze ‘mand’ wat betreft vormgeving, design en functies superieur. Deze comfortabele slaapplek heeft een ovale, gesloten vorm met een ingang aan de voorzijde. De vorm zorgt voor een beschermd en veilig gevoel, en staat bovendien stijlvol in het interieur! De echte luxe is echter aan de binnenkant te vinden: dit huis is namelijk uitgerust een regelbare temperatuur, verlichting én achtergrondmuziek!

Katten of honden zijn er in alle vachttypen: dit betekent dat een fijne temperatuur voor ons niet altijd ook prettig is voor hen. Veel dieren hebben tijdens de warme zomerdagen bovendien last van de warmte. Dat is met de Domus verleden tijd! Het luxe huis heeft een intern regelbare temperatuur die in te stellen is tussen de 15 en 35 graden. Ideaal om het dier tijdens de winterdagen warm te houden en in de zomer oververhitting te voorkomen. De bijgeleverde en los verkrijgbare Domus-ligmatten voor in het huis zijn bovendien gevoerd met schuimrubber, voor een goede thermische geleidbaarheid en nog meer comfort.

Naast regelbare temperatuur is het huis eveneens voorzien van verschillende melodieën als achtergrondgeluid. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld het geluid van krekels, rustige melodieën, een spinnende kat en zeegeluiden. Geheel intern en dus niet storend voor de medebewoners in huis, maar precies genoeg om het dier nog beter te helpen ontspannen. De Domus heeft een bewegingssensor die ervoor zorgt dat het geluid geactiveerd wordt als de kat in de buurt komt.

Ook zorgt de bewegingssensor voor verlichting bij aanwezigheid van de kat. De Domus heeft interne LED-verlichting die aangaat wanneer de kat in de buurt komt. Zo heeft de kat of kleine hond echt zijn eigen plek in huis, met zijn eigen verlichting, muziek en de temperatuur die voor hem of haar het beste is.
Kom de Croci Domus snel bekijken bij de display in de groothandel en kijk onder het merk ‘Croci’ in onze webshop!