Croci Bakery: gezonde ‘broodjes’ voor de hond!

Wat is dat? Bagels, pretzels en kaneelbroodjes voor de hond? Dat kan toch niet? Jawel, want nu biedt Van der Meer een superleuke lijn aan originele snacks voor de hond, namelijk Croci Bakery!

Botten en kauwringen van runderhuid kennen al jouw klanten en hun dieren waarschijnlijk wel. Kauwen is goed, dat weten we: lekker bezig zijn met runderhuid gaat verveling tegen en helpt het gebit schoon te houden en is daardoor de perfecte traktatie voor elke hond. Deze producten van Croci zijn echter net even anders en daardoor nog veel leuker! Het Italiaanse merk Croci, bekend van hun innovatieve, originele producten voor hond en kat, heeft deze Bakery-lijn ontwikkeld. Letterlijk: een bakkerij voor honden! Deze leuke snacks zijn namelijk allemaal uitgevoerd in de vorm van broodjes en zoete lekkernijen. Door de topping met sesamzaadjes is het net of jouw klant de hond een echt stokbroodje of kaneelbroodje cadeau doet, maar niets is minder waar!

Deze smakelijke broodjes zijn gemaakt van runderhuid en kip. Ze zijn stevig van structuur en zijn daardoor de perfecte kauwsnack voor de hond. De toevoeging van gedroogde kip geeft de broodjes net even meer smaak, net als de sesamzaadjes, die de illusie met een echt broodje te maken te hebben bovendien versterken. De klant kan kiezen uit zeven varianten, namelijk de baquette, de breadroll, de butter bun, de bagel, de cinnamon roll en de brezel. De broodjes hebben allemaal een verschillende maat en structuur, zodat er voor elke klant en hond wat wils te vinden is. Is jouw klant in het bezit van een grote hond en enthousiaste kauwer? Dan is de baquette van maar liefst 18 cm ideaal. Op zoek naar iets wat makkelijker te kauwen is voor een kleinere hond? Dan kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld de bagel van 11,5 centimeter, die wat makkelijker vast te pakken is voor kleinere dieren.

Voor de ondernemers die enthousiast zijn over de Croci Bakery-lijn en graag vliegend van start gaan, stelt van der Meer ook complete sets van beschikbaar. De display-set bestaat uit een combinatie van een leuke, houten display mét volledige vulling. Deze vulling bestaat uit 154 stuks van de diverse broodjes en om het nog leuker te maken, is de set uitgerust met een evenredig aantal bijpassende papieren ‘broodzakken’ en plastic handschoenen om te producten mee te kunnen verpakken. Al in het bezit van een display? Dan kan ook gekozen worden voor enkel de inhoud, namelijk de set met 154 ‘broodjes’ in de verschillende varianten.
Meer interesse in de losse producten? Ook dat is natuurlijk mogelijk, in de groothandel en in onze webshop worden de losse items ook per stuk aangeboden.

Breid jouw assortiment dus snel uit met deze originele, gezonde en smakelijke snacks! Wij hebben zowel de complete displays met inhoud als de refillpacks op voorraad. Kijk snel in onze webshop via https://shop.vandermeerdiertotaalgroothandel.nl/default.aspx en bestel jouw set om jouw klanten iets ‘vers’ te bieden dit seizoen!