Creëer de perfecte showlook!

Elk detail telt wanneer het aankomt op tentoonstellingen en shows. Baasjes zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat vacht van de hond er volumineus, soepel en perfect uitziet. De nieuwe Héry Finition Expo Show Finishing Spray is een afwerkingsspray die speciaal ontworpen is om snel en gemakkelijk langdurig volume en soepelheid toe te voegen aan de vacht.

Langdurig volume en soepelheid

Wat deze spray zo bijzonder maakt, is dat het geschikt is voor alle soorten vachten. De spray heeft een aangepaste pH-waarde en maakt de vacht niet vet. Het volume en de soepelheid die de spray creëert, blijven langdurig behouden zodat de hond de hele dag kan stralen.

Gemakkelijk in gebruik

De spray is niet alleen effectief, maar ook praktisch in gebruik. Het perfecte resultaat wordt behaald door een kleine hoeveelheid op droog haar te sprayen. Even tegen de richting in te borstelen om het volume te vergroten en vervolgens met de richting mee voor het mooiste effect.

Over Héry

Naast de Finition Expo Show Finishing Spray biedt Héry een breed scala aan producten om de hondenvacht in topconditie te houden. Van anti-klitsprays voor lang haar tot voedende shampoos en glanzende sprays. Bovendien biedt Héry ook milieuvriendelijke bamboe borstels, gemaakt van duurzame winterbamboe, die zorgen voor een optimale verzorging van de vacht.

 

Iedere hond kan shinen met de producten van Héry. Shop het nu bij Van der Meer!