‘Cool’ speelgoed voor jouw hond!

Het kwik stijgt dezer dagen boven de 30 graden en dus is verkoeling voor jouw hond meer dan nodig! Hoe kun je jouw hond spelenderwijs ‘cool’ houden gedurende deze warme dagen? Met onze leuke TPR Freeze producten van Zolux kan het!

Ideaal voor deze zomer is deze TPR lijn coolproducten van het Franse merk Zolux. Deze leuk vormgegeven hondenspeeltjes zijn gemaakt van thermoplastisch rubber. Er zijn diverse uitvoeringen van verkrijgbaar, namelijk een ijsje, een lolly, een ring en een tak. Het stevige rubber is duurzaam en uitgevoerd in zomerse kleuren. Door de onregelmatige structuur zijn deze speeltjes ideaal om op te kauwen.

Wat maakt het speelgoed dan zo zomers, naast de kleuren en de vormen? Deze speeltjes zijn voorzien van een holle binnenkant met kleine gaatjes naar buiten toe. Door het speeltje onder te dompelen in water, zuigt het zich vol met vocht. Leg het speelgoed minimaal twee uur in de vriezer en jawel, je hebt een veilig ijsblokje voor jouw hond! Door te kauwen op het speelgoed smelt het bevroren ijs aan de binnenkant langzaam. Het koude water komt door de kleine gaatjes naar buiten en biedt de hond op deze manier een leuke bezigheid die hem of haar voorziet van de broodnodige verkoeling en vocht tijdens warme zomerdagen.

Wil jij dus samen met jouw hond genieten van een ‘ijsje’ tijdens deze warme dagen? Haal bij Van der Meer de Zolux TPR Freeze-producten voor jouw hond!