Ga jij voor een kuchje naar de huisarts?

Een gelukkige en gezonde kleine huisvriend begint met de producten van Bunny Nature. Voeding en stress hebben direct invloed op het welzijn van elk huisdier. Als knaagdieren een afgestemde voeding krijgen en konijnen bij stress in aanraking komen met een anti-stress feromoon kunnen ze lekkerder in hun vel zitten en zich fitter voelen.

Secure Bunny
Konijnen kunnen door vreemde geluiden, aanwezigheid van een ander huisdier of een bezoek aan de dierenarts, stress ervaren en angstig worden. Feromonen kunnen hiervoor een oplossing zijn! SecureBunny bevat het moederferomoon, dat konijnen ontwikkelen rondom de geboorte. Door gestreste konijnen in aanraking te laten komen met deze rustgevende moederferomonen kunnen zelfvertrouwen, balans en veiligheid weer verbeteren. SecureBunny is op basis van een was en heeft geen stopcontact nodig zoals andere feromoon producten voor de grotere huisdieren.  De maximale ruimte per pot is tot 50 m² en gaat ongeveer 30 – 40 dagen mee.

Bunny Healthfood
Het uitgebalanceerde voer en de verschillende voedingssupplementen van Bunny Healthfood voor knaagdieren en konijnen kunnen helpen bij diverse gezondheidsproblemen of preventief gegeven worden. Denk bijvoorbeeld aan stress of problemen aan de vacht, huid, darmen, maag en immuunsysteem. Uiteraard bereid met natuurlijke planten en kruiden en zonder aanvulling van conserveermiddelen, smaakversterkers, toegevoegde suikers en kleurstoffen.

Welk product heb je voor welk probleem nodig?
Hiernaast vind je een handig overzicht met alle mogelijke problemen en bijhorende producten per konijn of knaagdier op een rij.

Klik op de foto om te vergroten.

Dierenarts
De Bunny Health lijn kan een aanvulling
zijn op de ‘apothekerskast’, maar het is
geen geneesmiddel. Het is belangrijk een dierenarts te raadplegen bij acute gezondheidsproblemen.