Aan de borrel met de hond en champagne met je knager!

Met Van der Meer vieren de huisdieren van jouw klanten kerst en oud en nieuw gewoon mee! Niet alleen de hond en kat, maar ook de knager wordt tijdens de feestdagen verwend met een frisse verrassing. Hoe? Met Bunny Nature Tasty Water en Posh Pooch en Snuffle voor hond of kat!

Geheel nieuw dit jaar is de hydraterende verwennerij voor knaagdieren, namelijk Tasty Water. Een leuke, feestelijke verrassing die ook nog eens heel gezond is, want voldoende hydratatie is onontbeerlijk voor konijnen en knagers daar zij veel ruwvoer en ruwe vezels eten. Met Bunny zorg je dat het dier genoeg water binnenkrijgt, want de nieuwe Tasty Water-supplementen geven een heerlijke smaak aan het drinkwater! Het supplement is verkrijgbaar in pepermunt of venkelsmaak en bestaat uit kleine korreltjes, die eenvoudig in handwarm water opgelost kunnen worden. Doordat het water zo lekkerder smaakt, zorgt deze welverdiende verwennerij voor wel 5% meer wateropname. Extra leuk tijdens de feestdagen, want zo ‘borrelt’ de knager ook mee tijdens de kerst of oud en nieuw!

Maar ook hun honden en katten trakteren jouw klanten met de jaarwisseling of de kerstdagen op een ‘wijntje’. Van Posh Pooch, voorheen bekend als Pawsecco, zijn er een lekkere ‘witte wijn’ en ‘rosé’ verkrijgbaar speciaal voor de hond of kat. In tegenstelling tot wat het sjieke uiterlijk van de flesjes doet vermoeden, zijn deze lekkere drankjes alcoholvrij en samengesteld uit een heerlijke kruidenmix die speciaal is samengesteld om veilig voor het dier te zijn. De drankjes zijn ook nog eens gezond: ingrediënten als bijvoorbeeld vlierbloesem, gingko en brandnetel zorgen voor een mooie vacht en huid en gezonde gewrichten. Bomvol vitaminen, mineralen en anti-oxidanten en dus een originele, lekkere en gezonde verrassing voor jouw hond of kat!

Ook de nieuwsjaarborrel houden jouw klanten dit jaar samen met de hond. Laat jouw klanten kennis maken met het Belgische Snuffle! Snuffle biedt heerlijk hondenbier en daarbij lekkere versnaperingen voor bij de borrel, of zelfs een waar feestmaal voor de kerst. Het hondenbier is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten zoals extracten van plantaardige eiwitten en mout met vlees, in de smaken kip of rund. Natuurlijk is het bier vrij van alcohol of koolzuur, zodat jouw hond tijdens de jaarwisseling of kerstborrel veilig kan genieten van zijn eigen biertje. Beide smaken bier zijn verkrijgbaar in een blikje of flesje. Ook kan jouw klant er lekkere Snuffle ‘frietjes’ bij geven voor nog meer feestelijkheid, of zelfs kiezen voor een complete snackbox of giftbox. De snackbox bestaat uit een zakje friet en twee flesjes bier, één met kipsmaak en één met rundsmaak, en de luxe cadeauboxen zijn ware feestmaaltijden voor de hond. Elke box komt met een blikje bier, twee zakjes friet en saus én twee snacks: kies uit lekkere hamburgers, kip of vis. De chique giftverpakking maakt dit het ideale cadeau voor elke hondenbaas én viervoeter voor tijdens de feestdagen of natuurlijk gewoon zomaar!