Blond Amsterdam: nu ook voor dieren(liefhebbers) bij Van der Meer!

Blond Amsterdam is al jarenlang razend populair. Het Amsterdamse merk in servies kenmerkt zich door haar uitgesproken stijl: artikelen van Blond Amsterdam zijn met hun unieke design modern, vrolijk en fleurig. Misschien hebben jouw klanten al een collectie Blond Amsterdam in hun bezit, misschien nog niet, maar hoe dan ook móét jij deze leuke nieuwe items hebben: ze staan namelijk helemaal in het teken van dieren!

Blond Amsterdam is bekend van hun leuke mokken en kopjes, en natuurlijk zijn deze ook te vinden in de nieuwe dieren-lijn. Je kiest bij Van der Meer uit Dog-lover, Cat-lover en Horse-lover bekers, of de Dog-lover minimok. De mokken en bekers hebben een typische roze of blauwe Blond-achtergrondkleur met daarop leuke afbeeldingen van respectievelijk paarden, katten of honden. De afbeeldingen zijn verrijkt met leuke, korte tekstjes in typische Blond-stijl en hebben een extra print aan de binnenkant, zoals ‘Home is where my cat is’ of ‘I love my horse’. Leuk voor in de stalkantine, maar ook perfect om het huis op te fleuren of cadeau te doen. Alle Blond-producten zijn bovendien zowel magnetron- als vaatwasserbestendig, opwarmen is dus geen probleem! 

Verwennen jouw klanten hun huisdier liever? Ook dat kan nu met Blond! Voor de hond, kat of knager zijn er leuke voerbakken in Blond-stijl beschikbaar. Deze gelakte, aardewerken voerbakken hebben een witte basiskleur met een vrolijke afbeelding rondom en op de bodem, voorzien van een leuke tekst zoals bijvoorbeeld ‘Nuts About You’ bij de variant voor knaagdieren. De voerbak voor de hond is zelfs in twee maten verkrijgbaar. 

Ook voer of snacks bewaren kan met Blond, in de leuke voorraadpotten voor honden, katten of knaagdieren. Deze aardewerken potten met een diameter van 16 centimeter zijn maar liefst 22,5 centimeter hoog en ideaal om snoepjes of brokjes voor jouw dier in te bewaren. Ook deze potten hebben een blauwe of roze achtergrond met bijpassende teksten en afbeeldingen voor het dier in kwestie. Aan de bovenkant van de pot loopt een rode band met witte stippen en het deksel is gemakkelijk af te nemen door de knop aan de bovenkant, opgeleukt met een hartje.

Help jij jouw klanten dus hun huis, hun dier en zichzelf op te vrolijken met deze leuke dierenproducten van Blond Amsterdam? Kijk snel in de groothandel of in onze webshop!