Bezoek onze Dogs Boutique, voor al jouw hondenkleding!

Welkom in de Dogs Boutique van Van der Meer! Met gepaste trots nodigen wij jou uit voor een bezoek aan onze gloednieuwe hondenboutique, die tot de nok gevuld is met de nieuwste en leukste hondenkleding voor viervoeters in alle soorten en maten.

De populariteit van hondenkleding heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Want wees eerlijk, ook jouw klanten willen toch dat hun hond comfortabel en leuk voor de dag komt? Of jouw klanten hun hond nu willen beschermen tegen de regen, de kou, juist de zon of het gewoon leuk vinden als hun hond er stijlvol uitziet, bij de Dogs Boutique van Van der Meer kan het allemaal.

In onze splinternieuwe, overzichtelijk opgezette hondenboutique vind je voor ieder wat wils. Aan de rekken kleding vind je niet alleen de bekende toppers zoals regenjassen en winterjassen van merken zoals Zolux en Trixie, maar ook de nieuwste en origineelste items van het Italiaanse merk Croci. Croci is een snel groeiend merk dat unieke designerkleding voor honden maakt. In de Dogs Boutique vind je van Croci stoere tweezijdige jassen om de hond warm te houden tijdens de winter, maar ook vrolijke regenjassen, jassen van tweed en zelfs (imitatie)bontjassen. Maar ook van Zolux en Trixie bieden wij moderne jassen, met handige details als afneembare capuchons en reflecterende lijnen voor goede zichtbaarheid.
Voor minder koude dagen of voor binnenhuis kun jij voor jouw klanten ook kiezen uit een ruim assortiment hondentruien en -shirts. Een originele topper dit jaar is bijvoorbeeld het Hamster Sweatshirt van Croci, dat aan één zijde de look heeft van een normale trui, maar de hond met de andere zijde binnen een handomdraai in een schattige hamster verandert. Nog heerlijk warm en comfortabel ook! En jouw klanten zullen ook gek zijn op de combinaties van tuigjes en kleding in één, zoals de hondenjurk Karen met rode en grijze ruiten. Het maakt niet uit welke stijl of mate van comfort de hond verlangt, in de Dogs Boutique van Van der Meer vind je het allemaal.

En wat te denken van de leuke accessoires voor de hond? Jouw klanten brengen licht in de donkere winterdagen met de leuke aanvullende items voor hun viervoeter, zoals mutsen, baretten, sokken en brillen. Voor kerst en oud en nieuw zijn er leuke vlinderdassen voor de hond, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, natuurlijk bijzonder geschikt. En de show steel je natuurlijk alleen door de juiste jas of trui te combineren met het juiste tuig en looplijn, dus ook daarvan hebben wij voor jou en jouw klanten een ruim aanbod.

Bezoek snel onze Dogs Boutique voor jouw assortiment hondenkleding en accessoires! Niet bij machte om langs te komen? Je kunt ook in onze webshop kijken onder ‘hondenkleding’!