Manden en kussens voor stoere binken met een klein hartje!

Stoer en comfortabel, dat zijn de nieuwe manden uit de Artemis-lijn van Martin Sellier! Deze leuke, eigentijdse lijn is lekker eigenwijs én comfortabel, met een vleugje zoet, passend in ieder interieur en bij elke hond of kat.
Deze leuke lijn van het bekende Franse merk Martin Sellier heeft een uniek en herkenbaar design. De producten kenmerken zich door de zwartblauwe stof in denim-look met contrasterende oranje accenten. Denk aan oranje biesjes, handvaten en andere details. Tevens is elk product voorzien van de tekst ‘Cute and Sweet’; voor nèt die extra schattigheids-factor. Alle producten uit de lijn zijn lekker dik gevuld voor veel slaapcomfort en net even anders gevormd dan gewoonlijk, zoals de leuke rechthoekige mand met door knopen gevormde hoeken die omgetoverd kan worden in een ligdeken.

De Artemis-lijn biedt diverse leuke ontwerpen, geschikt voor hond en kat en veelal verkrijgbaar in meerdere maten. De ovale mand, bijvoorbeeld, verkrijgbaar in 50 en 70 centimeter breedte, is voorzien van een dik kussen en hoge rand voor een veilig gevoel en veel steun. Door de lage instap kunnen ook kleinere dieren of dieren met lichamelijke problemen makkelijk in en uit de mand stappen. Helemaal geen behoefte aan een rand? Dan is er een ovaal kussen zonder rand verkrijgbaar: ideaal voor dieren die graag languit liggen en geen hoge rand nodig hebben of voor gebruik in een plastic hondenmand. Verkrijgbaar maar liefst vijf maten variërend van 55 tot 103 centimeter breed, dus geschikt voor kleine én grote viervoeters!

Naast ovaal is er ook een vierkante mand in drie maten (65, 77 en 90 cm), met een leuk extra detail: dit originele hondenbed wordt in de hoeken bij elkaar gehouden door knopen, waardoor er een rand ontstaat waar de hond of kat tegenaan kan liggen. De knopen kunnen echter ook losgemaakt worden: hierdoor zakt de rand omlaag en verandert de mand in een comfortabel, dik plaid. Multifunctioneel dus!

Indien de klant zoekt naar een plaid dat meer geschikt is om mee reis te nemen, kun je ook kiezen voor de waterafstotende Artemis deken. Dit deken is ideaal voor in de auto of op visite door het praktische formaat (115 x 70 cm) en de mogelijkheid het deken op te rollen. Door het geïntegreerde handvat kan het overal mee naartoe!
Of gaat het dier liever zelf mee op pad? Dat kan met de Artemis draagtas. Deze dik gevoerde tas heeft een uitsnede aan de voorzijde zodat jouw dier naar buiten kan kijken en een korthouder zodat de hond niet uit de tas kan springen. De bovenzijde opent met een rits zodat het dier gemakkelijk in en uit de tas gehaald kan worden en in het zijvakje met drukknoop kunnen losse spullen opgeborgen worden.

Met de nieuwe, stoere Artemis-lijn van Martin Sellier combineer je dus design met gemak en comfort, niet alleen thuis, maar ook onderweg! Kijk voor alle varianten van de lijn op de webshop of kom kijken bij de display op de eerste verdieping in de groothandel in Rotterdam!