ZOTTE ZATERDAG BIJ VAN DER MEER!

Zaterdag 1 Oktober is het zo ver.  We verwelkomen jullie graag voor zot veel kortingen op snacks, speelgoed én Blond Keramiek.

Kom langs aan de Hongkongstraat 71 en profiteer van kortingen op heel veel producten. De kortingen lopen van 20% tot aan 60% (op de bruto verkoopprijs). Dat zijn dus heel veel mogelijkheden om  je slag te slaan. En dat kort voor 4 Oktober, Wereld Dierendag! Maar: OP = OP.

Klik voor meer informatie over de acties op: snacks, speelgoed en Blond Keramiek

We zien je graag op zaterdag 1 Oktober tussen 07.00 – 16.00 uur in onze groothandel.

TOT DAN!

 

Trixie

Een goede reden om langs te komen! Kortingen op diverse snacks van Trixie. Voor de hond én de kat. Oa. op de Premio Sushi Twisters 60gr en de Premio Chicken flags 100gr.

Petsnack

Ook op veel snacks van Petsnack geven we deze zaterdag korting. Niet alleen op de Zalmhuid zonder vet (1kg), Munchy Naturel of zakken Geperste Staaf 10 inch. Maar op nog veel meer.

Iets anders proeven?

Of komt langs voor echt zotte kortingen op Dog Treatz, I Am snacks voor kat of hond, of de heerlijke Bunny Nature snacks. Zoals de My Little Sweethearts Bosvrucht, Paardebloem en Munt 30 gr.

Kong

Ook voor speelgoed van Kong (hond of kat) moet je zaterdag bij ons zijn. We geven korting op artikelen uit de SQUEAKAIR tennisballen serie, uit de Jaxx serie of uit de Softseas serie. En dat is dan alleen nog maar voor de hond, ook voor de kat kun je terecht!

Happy Pet

Mooie zotte kortingen krijg je op verschillende Happy Pet artikelen voor hond, kat, knaagdier én vogel! Denk aan producten van rubber of de Migrator pluche wilde eend. Ook jouw knager of vogel geniet van heerlijke kortingen op de leukste producten.

Nog veel meer speelgoed

Je kan ook langskomen voor zotte kortingen op divers speelgoed van Fofos, op de nieuwe knuffels van Sazzz of op de uitdagende puzzelborden van Nina Ottosson! Het zijn voorbeelden. Zien doet geloven, dus kom langs!

Home Is Where My dog Is. Or My Cat! Tijdens Zotte Zaterdag op 1 oktober bieden we op diverse items van Blond Amsterdam Keramiek, voor de hond, kat of knaagdier, prachtige zotte kortingen!

De kleurige, vrolijke voerbakken van aardewerk van het bekende Blond Amsterdam hebben een leuke opdruk en zijn geschikt voor in de vaatwasser.

Oa. mee in de actie gaan: Blond Voerbak Hond 15,5 en 20 cm, de Blond Voorraad pot kat, hond of konijn én de Blond Kopjes en Mokken. Maar er is meer. Dus kom langs!