Wil jij weten wat de beste manier is om jouw webshop voor dierenproducten efficiënt op te starten en zit je er aan te denken om te beginnen met dropshipping? Dan kan groothandel Van Der Meer uit Rotterdam jou daarbij helpen. Door ons brede aanbod aan dierenproducten en onze ervaring met dropshipping kunnen wij jou haarfijn uitleggen wat dat precies is en hoe jij dat het beste kan aanpakken.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Wat is het voordeel van dropshipping?

Heb jij wel eens van het concept dropshipping gehoord, maar weet je niet wat dat nou precies is? Dropshipping is een vorm van e-commerce waarbij de klant een bestelling plaatst in jouw webshop of winkel. Vervolgens kun je door middel van orderkoppeling of handmatig invoeren deze bestelling bij onze groothandel aanleveren. Wij verwerken dan de bestelling en zorgen dat deze direct via dropshipping bij jouw klanten terechtkomt.

Stel jouw klanten tevreden met ons ruime assortiment

 Groothandel Van Der Meer Diertotaal biedt een breed assortiment met ruim 9000 dierenartikelen voor allerlei soorten huisdieren. Van vachtverzorging tot voeding en speelgoed, bij ons kun je voor bijna elke vrolijke viervoeter wel vinden wat je nodig hebt. Door ons in te schakelen voor dropshipping weet je dus zeker dat het huisdier van jouw klant tevreden is, wat deze ook maar nodig heeft. Ook voor een fysieke winkel is dropshipping mogelijk, zoals een dierenwinkel of een trimsalon. Ontdek de mogelijkheden en ga met ons in gesprek.

Raadpleeg onze contactgegevens

Ontdek wat jouw webwinkel nodig heeft en wees ervan verzekerd dat het huisdier van jouw klant tevreden is. Je kunt jouw assortiment uitbreiden met onze producten en het leveringsproces aan ons overlaten. Je neemt contact met ons op door te bellen naar 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl.