Avontuurlijke nieuwsflits!

 

Op zondag 11 september van 10:00 tot 16:00 uur organiseert Van der Meer

het grote Train & Treat Adventure. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen op deze leuke dag. Hierbij een kleine sneakpreview.

Het Trixie agility parcours

Het agility parcours van Trixie is samengesteld uit de leukste hordes en obstakels. We zijn druk aan het meten, prikken en opbouwen voor een uitdagend parcours op zondag 11 september. Zet jij de snelste tijd neer tijdens Train & Treat Adventure? Dan win jij het gehele parcours om thuis de agility skills te blijven ontwikkelen! 

Spelen en ravotten in de FarmFood Ballenbak

Naast de overheerlijke proeverij neemt voedingsleverancier FarmFood ook een leuke ballenbak mee waar de honden heerlijk in kunnen spelen!

Praten met je hond

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe producten van Hunger for Words, de handige buttons en accessoires waarmee je een hond kan leren praten? Wij zijn stiekem alvast aan het oefenen geslagen met kantoorhond Tobey. Nog heel even wachten, dan kan jij ook aan de slag.

Hoge korting op Kong

Tijdens Train & Treat Adventure shop je Kong artikelen met hoge kortingen! Tijdens de demo laten Alison Neil en ambassadeur Yesim Bilz de nieuwste producten zien (vergeet je niet aan te melden, dit kan hier) en deze kan je dus gelijk aanschaffen tegen aantrekkelijke prijzen.

Naast al deze activiteiten en kortingen kun je leuke prijzen winnen door een draai te geven aan het Rad van Avontuur. Ook staat er een goodiebag voor je klaar.

Meer informatie over wat er allemaal te beleven valt tijdens Train & Treat Adventure?
Klik dan hier!

Tot 11 september, we kijken naar je uit!
Het Van der Meer-team