Airbuggy: de Rolls Royce onder de hondenbuggy’s!

Misschien heb je er al eens van gehoord: het Japanse merk Airbuggy. Dit vooruitstrevende Japanse bedrijf is na jarenlange productie van kinderbuggy’s nu ook begonnen met het maken van hondenbuggy’s. En wat voor hondenbuggy’s! De Airbuggy’s mogen zich met recht de Rolls Royces onder de hondenbuggy’s noemen.  De Airbuggy is een zeer stevig en duurzaam transportmiddel voor jouw dier, dat tegelijkertijd ook soepel rijdbaar en makkelijk in gebruik is.

Wij bieden van Airbuggy twee typen buggy’s, namelijk de Dome en de Cube. Van de Dome 2 bieden wij diverse varianten, van de Cube de Airbuggy Carriage.

Om te beginnen bij de Dome 2. Dit is een hondenbuggy zoals we die graag zien, en dan multifunctioneel! De buggy bestaat uit een stevig frame met drie luchtbanden, dat met één simpele handeling ruimtebesparend in te klappen is. Je kunt kiezen voor een variant met of zonder rem.
Onderaan het frame is een handig mandje bevestigd voor spullen, evenals als flessenhouders aan de zijkanten. Jouw dier wordt geplaatst in een Dome 2 Cot in de gewenste maat (S, S Plus of SM, afhankelijk van de maat van de hond) die op het frame bevestigd wordt.
Deze Dome 2 Cot is een koepelvormige mand met geïntegreerde korthouder, openklapbare bovenzijde en gaas inzetstukjes. Airbuggy heeft aan alle gemakken gedacht, dus is er aan de voorzijde zelfs een poepzakjeshouder aangebracht. Binnenin zit een uitneembare plaat die je desgewenst kunt bekleden met een bijpassend Dome-kussen in diverse kleuren en motieven. Naast op de buggy kun je de Cot bovendien ook als losse draagtas gebruiken, voor op pad of in de auto!
En het mooiste aan deze Dome 2? Je kunt het mandje voor jouw dier ook vervangen voor een Maxicosi of boodschappenmandje. Zo kun je jouw Airbuggy indien gewenst heel gemakkelijk ombouwen en voor alle dagelijkse bezigheden gebruiken, gedurende alle fasen van je leven!

Naast de Dome2 is er ook de Airbuggy Carriage. Dit is een grote kar met vier wielen, die ruimte biedt aan grotere of meerdere honden. Door de vier wielen blijft de kar stabiel, ook bij gebruik met zwaardere honden. Je kunt de kar met of zonder bovenkant gebruiken, maar hoe dan ook heeft jouw hond voldoende uitzicht: de kap is gemaakt met ramen van netstof, zodat jouw hond altijd en overal het overzicht houdt. Je kunt de stang aan de voorkant van de kar bedekken met een los verkrijgbaar kussen zodat jouw hond een hoofdsteun heeft. Ook komt deze Carriage met een opstapplankje, wat hem ideaal maakt voor honden die op leeftijd of slecht ter been zijn.

Kortom, gun jouw hond, kat of konijn én jezelf het beste en kies voor de de Airbuggy Dome 2 en Carriage!