Wil jij een hoge marge behouden terwijl je gebruik gaat maken van dropshipping voor jouw webshop? Dan zit je bij groothandel Van Der Meer uit Rotterdam zeker op de juiste plek! Door jouw webwinkel te koppelen aan onze groothandel komen alle orders van jouw klanten direct bij ons terecht. Wij verzorgen de verwerking en verzending van de orders via dropshipping, zodat jij er geen eigen voorraad op na hoeft te houden en jouw marge zo hoog mogelijk blijft.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Welke marge kun je verwachten bij dropshipping?

Als jij een online winkel hebt voor dierenproducten, maar je niet genoeg opslagruimte hebt om een ruim assortiment te kunnen aanbieden, dan is dropshipping dé vorm van e-commerce voor jou. Orders die worden geplaatst in jouw webwinkel komen direct bij ons terecht en wij halen de producten uit ons eigen assortiment. Wij zorgen er bovendien voor dat dropshipments in Nederland die op werkdagen voor 17.30 uur besteld zijn, de volgende dag worden geleverd. Door de hoge kwaliteit producten en de snelle levertijd, geniet je van een kleine kans op retouren. Zo blijft jouw marge hoog en dat door middel van onze dropshipping.

Informeer naar de vele mogelijkheden

Schakel Van Der Meer Diertotaal in als de leverancier van jouw online bedrijf en verzeker jezelf van tevreden klanten. Heb je nog vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl.