Graag nodigen wij je uit voor ons Pet Fashion & Beauty-event op
ZONDAG 13 OKTOBER in Rotterdam! Deze dag duurt van 11.00 tot 17.00 uur en staat geheel in het teken van mode en verzorging voor de hond.

 

Wat is er te doen?

12:00 uur
Kom kijken naar onze fashion-show waar wij de laatste mode in hondenkleding en draagtassen showen op de cat(dog)walk.  Wij presenteren de wintercollecties van o.a. Zolux, Martin Sellier, Trixie, Happy Pet en het Italiaanse designmerk Croci (tevens een sneak-preview van de zomercollectie 2020)

14:00 uur
Wees welkom bij een spectaculaire trimdemonstratie. De prijswinnende Engelse trimster Lisa Hart, gespecialiseerd in Asian Fusion-stijl vliegt speciaal in voor deze dag.

Lisa heeft zowel nationaal als internationaal naamsbekendheid verworven en wordt in de trimmerswereld gezien als een “rising star”.

 

Vergeet ook vooral onze kerstmarkt niet te bezoeken. Onze kerstmarkt vind je op het non-foodplein en is met ruim 300 verschillende artikelen op voorraad de grootste van Nederland. Daar zit zeker iets leuks voor jou, jouw dier of jouw klanten bij! Om je alvast op weg te helpen voor de feestdagen, zorgen wij deze dag bovendien voor diverse leuke acties op verschillende producten.

Voor de kinderen organiseren wij leuke activiteiten zoals een eigen vogelhuisje verven en hondenkoekjes bakken. Natuurlijk zijn ook viervoeters welkom op deze dag. Kortom voor iedereen wat wils!

Voor de snack liefhebbers wordt er tussen 13:00 en 15:00 uur echte Rotterdamse friet geserveerd. 

Ben je nieuwsgierig geworden en kom je langs?