Als jij gebruik wilt maken van dropshipping om ervoor te zorgen dat jouw klanten snel hoge kwaliteit producten geleverd krijgen in Nederland, dan zit je goed bij ons. Van Der Meer uit Rotterdam heeft een ruim assortiment aan producten voor dieren beschikbaar, die in te schakelen is voor dropshipping binnen Nederland. Zo weet je zeker dat jouw klanten en hun huisdieren de beste kwaliteit ontvangen en genieten van een snelle levering.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Efficiënte dropshipping van producten binnen Nederland regel je bij ons

Zorg ervoor dat jouw klanten keuze hebben uit een breed aanbod producten en schakel onze groothandel in om de dropshipping binnen Nederland te voorzien. Met ruim 9000 dierenartikelen zit er voor bijna ieder huisdier wel wat tussen onze voorraad. Van speelgoed tot voeding of andere verzorgingsproducten, bij ons vind je hete allemaal. Verzeker jouw klanten van een goede ervaring met dropshipping en laat jouw producten door Van Der Meer Diertotaal leveren.

Koppel jouw webshop eenvoudig

Door jouw webwinkel aan onze groothandel te koppelen, komen de geplaatste bestellingen van jouw klanten direct bij ons terecht. Wij verwerken deze bestellingen en sturen ze naar jouw klanten in een blanco doos, zonder reclamemateriaal.  Op de pakbon van de order komen alleen de gegevens van jouw bedrijf te staan. Wil je meer weten over welke winstmarge je kunt verwachten bij ons? Ga met ons in gesprek!

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden

Als jij wilt profiteren van de hoge kwaliteit producten en snelle levering naar jouw klanten binnen Nederland, schakel ons dan in voor dropshipping. Bekijk ons ruime assortiment en vul jouw eigen aanbod aan. Voor meer informatie kun je ons bereiken via 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl. Neem direct contact met ons op.