Dropshipping is de ideale vorm van e-commerce als je de kosten voor een groot magazijn niet kunt dragen. Door gebruik te maken van dropshipping voor jouw online dierenwinkel, worden de bestellingen uit jouw webshop direct aan onze groothandel gekoppeld. Wij verwerken de orders en zorgen ervoor dat deze op tijd worden geleverd bij jouw klanten. Bespaar dus op extra kosten en schakel Van Der Meer uit Rotterdam in voor jouw dropshipping.
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Met onze dropshipping bespaar je kosten

Door middel van dropshipping minimaliseer je de hoeveelheid werk en de ruimte die je nodig hebt voor jouw webwinkel waardoor je kosten bespaart. Bekijk het ruime assortiment van onze dierenbenodigdhedengroothandel en breid het aanbod van jouw webwinkel uit door dropshipping van dierenartikelen. Wij hebben voor bijna alle soorten dieren wel de juiste producten in huis van zowel bekende merken, bijvoorbeeld Royal Canin, als zelfontwikkelde merken, zoals Scandi. Profiteer van goede kwaliteit producten en een korte levertijd en stel jouw klanten tevreden!

Raadpleeg direct onze contactgegevens

Geniet van de vele voordelen van dropshipping, zoals lage kosten voor een voorraad opslaan, en schakel onze groothandel in. Heb je nog vragen over onze producten of diensten? Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op via 010 – 437 05 05 of stuur een e-mail naar klantenservice@vdmdtg.nl.