Dropshipping is de perfecte oplossing voor starters in de e-commerce die weinig ruimte hebben om een grote hoeveelheid producten op te slaan. Onze groothandel in dierenartikelen helpt je om jouw aanbod producten te verbreden én om deze snel bij jouw klanten te leveren. Laat je ontzorgen door de specialisten in e-commerce bij Van Der Meer uit Rotterdam en schakel ons in als jouw dropshipping-leverancier!
Geen eigen voorraad nodig
Webshopkoppeling
Vandaag besteld, morgen in huis

Laat je ontzorgen van het verwerken van orders en profiteer van tevreden klanten.

Kies voor dropshipping als jouw vorm van e-commerce

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat dropshipping precies is. Dropshipping is een vorm van e-commerce waarbij webshops producten aanbieden die ze zelf niet op voorraad hebben. Dat is mogelijk omdat deze webwinkeliers een externe partij, zoals onze groothandel in dierenartikelen, inschakelen om de binnenkomende bestellingen te verwerken en direct te leveren aan de klant. Het is dus niet nodig voor de webwinkeliers om deze producten zelf in een magazijn te hebben liggen en te versturen. Door dropshipping kunnen zij, en jij, zich focussen op het runnen van de online winkel met de beste vorm van e-commerce. Koppel jouw webwinkel direct door middel van webshopplatforms zoals CCV shop of Shopify en profiteer van onze diensten.

Schroom niet en stel je vragen

Heb jij nog vragen over onze diensten als dropshipping-leverancier of wil je simpelweg meer informatie verkrijgen? Schroom niet en neem direct contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch door te bellen naar 010 – 437 05 05 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@vdmdtg.nl.