Jouw klant plaatst een bestelling in jouw webshop.

Heb je nog geen webshop, dan kun je deze ‘huren’ via diverse webshopplatforms zoals bijvoorbeeld Shopify of WooCommerce, of je bouwt (laat bouwen) je eigen webshop. In het 1e geval kun je via een speciale app of plugin onze product- en voorraaddata toevoegen aan je webshop. In het 2e geval is het mogelijk om een database-feed bij ons af te nemen die je inleest in jouw webshop. Van Der Meer zorgt er voor dat de database-feed dagelijks en het voorraadbestand ieder half uur geüpdate is.

Meer info over webshopplatforms vind je hier.
Meer info over data- en orderkoppelingen vind je hier.

De bestelling wordt doorgezet naar VDM, dit kan automatisch of via eigen invoer

De bestellingen die jouw klant in je webshop heeft geplaatst kun je invoeren in de VDM webshop of aanleveren met een orderkoppeling. Bij het plaatsen van de bestelling klik je op ‘bezorgen‘ i.p.v ‘afhalen‘. Na ‘verzenden‘ kies je voor ‘order laten verzenden naar uw klant (dropshipping)‘. Bij het afleveradres vul je de gegevens van jouw klant in. Ga je gebruik maken van een directe koppeling met één van de webshopplatforms, dan heb je ook de optie om de orders automatisch door te zetten (op basis van instellingen die je zelf bepaalt).

Verzending naar jouw klant in binnen- en buitenland

Zodra de orders binnen zijn worden deze door ons verwerkt. De bestelling wordt direct naar jouw klant verstuurd in een blanco doos zonder reclamemateriaal. Op de bijgeleverde pakbon staan gegevens van jouw webshop als afzender. Indien je kiest voor een digitale pakbon, krijg je 10% korting op de verzendkosten. Als retouradres staat standaard het adres van Van Der Meer vermeld, maar je kan dit wijzigen. Wij maken geen onderscheid in verzendkosten voor eigen bestellingen of dropship-bestellingen. We verzenden naar adressen in Nederland, België en Duitsland.

Meer info over onze verzendtarieven, per vervoerder en per type bestelling, vind je hier.

Snelle levering bij jouw klant in binnen- en buitenland

Bestellingen worden rechtstreeks bij jouw klant afgeleverd in een neutrale doos. Voor pakketbestellingen binnen Nederland en België geldt, mits de producten voorradig zijn: op werkdagen voor 17.30 uur besteld, de volgende dag in huis. Pakketbestellingen in Duitsland worden binnen max. twee werkdagen geleverd (afhankelijk van afleveradres). Voor palletbestellingen geldt dat deze voor 12.00 uur besteld moeten zijn, om deze de volgende werkdag in Nederland of België af te leveren, of binnen max. 2 werkdagen in Duitsland.

WORD JIJ ONZE DROPSHIP PARTNER?!

Wil je een webwinkel starten of het assortiment van je webshop uitbreiden? Wil of kan je geen (grote) voorraden in magazijn houden? Word dan onze dropshippartner en meld je aan via onderstaande button.
Let op, om dropshippartner te worden schrijf je je eerst in als klant bij Van der Meer.

VERKOOP MEER DAN 9000 DIERBENODIGDHEDEN ZONDER (GROTE) VOORRADEN IN MAGAZIJN TE HOUDEN!